2777
2789
عنوان

کادوی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 69 پست
اخ اخ کاملا درکت میکنم خیلی قهر بده ولی ب پشمات بگیر همش به چن روز بعدت فک کن اشتی کردی غمبرک نزن شا ...

دارم شادی میکنم سرحالم ولی لامصب زنگ زد بعدش زنگ زدم برنداش داغونم کرد هعی تعف بعش وگرنه به چپمم نبودناموصا!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
دارم شادی میکنم سرحالم ولی لامصب زنگ زد بعدش زنگ زدم برنداش داغونم کرد هعی تعف بعش وگرنه به چپمم نبو ...

مشخصا ب چپت نیس😂 بییخال بابا منم الان از شوهرم عصبیم خیلییی ولی وقتی میاد انگار ن انگار ک عصبیم ب موقع خالی میکنم روش😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا خودش گرونه ولی خوچون کوردا خیلی طلا دوس هستن مامانم میگ طلا فقط

مامانت با این کاراش فقط باعث دلسردی تو از شوهر و خانواده شوهرت میشه.

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
مشخصا ب چپت نیس😂 بییخال بابا منم الان از شوهرم عصبیم خیلییی ولی وقتی میاد انگار ن انگار ک عصبیم ب م ...

اخه قراره چندماه دیگه نبینمش به امیدهمین صداش زندم لامصب!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥