2777
2789
عنوان

آبسه مقعدی با مرهم سیاه خوب میشه؟

6175 بازدید | 9 پست

آبسه سر باز کرده و چرکش اومده ولی هنوزم توده سفته. احساس میکنم هنوز کامل خالی نشده. به نظرتون مرهم سیاه بزارم روش؟

خونریزی هم دارم

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

مرهم سیاه چیه؟ مواظب باش عفونت نکنه محل رو ضد عفونی کن با بتادین و الکل و بزار هوا بخوره و پانسمان کن . اون توده که میگی معمولا با جراحی خارج میکنن و درمان قطعی اش جراحیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم دکتر برو خطریه اگ بمونه مریصی بدی میشه خدا نکرده ... من نانزدم چندماه پیش عمل کرد راحت شد حتما ...

رفتم دکتر. گفت چون ترکیده عمل نمیخواد

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

به نام خدا 

سلام 

در مورد آبسه مقعدی نه جراحی لازمه نه چیز دیگه ای 

فقط سعی کنید با پنی سیلین و کپسول آموکسی سیلین و خشک کننده های قوی اون کیست چرکی رو خشک کنید 

از همه راحتتر همینه 

غذاتون آش تره با آبقروت سفید بخورید تا انگل ها و باکتری های داخل کیست رو از بین ببره و خشک بشه و

نون خانگی خشک با ماست بخورید و بعد از آن تا سه ساعت به هیچ وجه آب نخورید تا باکتریها به علت کمبود آب از بین برن تا چند روز غذاتون همینا باشه 

اگه مرهم سیاه بذارید کیست میترکه و یک حفره کنار مقعد باز میشه که توصیه میشه به هیچ وجه اینکارو نکنید  

پس چند روز درد تحمل کنید و فقط کارهایی که گفتم انجام دهید تا کیست کوچک و کوچکتر بشه و خودش از بین بره 

ولی اگر آبسه مقعدی یا همان کیست ترکید باید با ایروکس وازلین ویتامینه حاوی ۲۰٪ زینک اکساید هر سه ساعت چرب کنید که قابض پوسته 

و هر شب قبل خواب یک بطری بتادین یا همان پویدون آیداین رو داخل وان یا تشت با آبی که با سماور جوشانده شده سپس ولرم شده قاطی کنید و ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بشینید 

کپسول آموکسی سیلین هر ۱۲ ساعت یکی بخورید 

حتما کارهایی که گفتم انجام دهید تا خوب شوید ان شاءالله 

دقت کنید دو مرحله توضیح دادم 

پس بهتره کیست رو با خشک کننده ها و غذاهایی که گفتم بخشکانید 

پماد چشم با رژ لب بگیرید چرب کنید و اون رو بخشکانید 

از مرهم سیاه استفاده نکنید از ما گفتن بود خداحافظ