2777
2789
عنوان

من باعث شدم نخادتم یا ن❓️

512 بازدید | 58 پست

سلام من چند سال پیش تقریبا ۵سال پیش از یه پسره خوشم اومده بود و رفتم بهش گفتم ک اونم گفت دَرس دارم نمیام تو رابطه یبارشم گفت ک عاشق یکی دیگم و فلان ما میتونیم دوست معمولی باشیم خلاصه ۳،۴سال گذشت و من کلن نسبت بهش چراغ سبز بودم و ابراز علاقه میکردم ولی اون اصن توجهی نمیکرد اولویتش نبودم حتاا چراغ سبزم نشون نمیداد. منم تصمیم گرفتم یکاری کنم تا بتونم بفهمم حسش بهم چیه و ببینم میتونم فراموش کنم یا ن ک رفتم با پسری ک میشناختتش اوکی شدم، وقتی کراشم فهمید و بهش گفته بودن بین من و این فرد جدید اتفاقایی افتاده، کراشمم اومد و خیلیی پیگیری موضوع رو کرد ک بببنه حقیقت چیه و اینا حالت طلبکارانه. این پیگیریش نشونه چی بودع؟؟

منم خیلیی سعی کردم قانعش کنم چیزی بین من و اون پسره نبوده و فقد رفاقت بوده ولی کراشم همش میگف تو دروغ میگی و فلان🙂😅. بعد این قضیه تو چت بهش گفتم دوست دارم، عاشقتم ک اونم گفت منم دوست دارم صبر کن تا تکلیفو روشن کنم و فلان ینی امیدوارم کرد ولی آخرش تو یه قرار حضوری گفت ک بای و بیا همو فراموش کنیم و من هنوز عاشق اون دخترم و فلان😅ک منم گریم گرفت.. ولی بعدش باز اومد پیام داد منو مقصر جلوه میداد ک تو فلان کار و کردی از چشم افتادی و از این حرفا. ولی گفت میتونیم دوست معمولی باشیم دوباره و اینم گفت ک چون عاشق یکی دیگم تورو نمیخام،ک من بعد چن روز از کسی ک گفته بود عاشقشه بد گفتم اونم بهش برخورد، بهم تیکه انداخت و ریدیم بهم آخرش بلاکم کرد.

فقد میخام بدونم دلیل نخاستنش چیه؟ من باعث شدم نخادتم یا ن اون از اول نمیخاسته و دنبال بهونه بوده؟

یا چرا منو مقصر جلوه میداد؟

در کل مودیه و معلوم نیست با خودش چند چنده همون بهتر که جور نشد 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت من باعث شدم نخادتم یا اون از اول نمیخاسته و دنبال بهونه بوده؟

نمی‌خواسته 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

اینا همش رفتارای تاکسیکه بابا انقد بهش ابراز علاقه کردی فکر کرده بیضه مالشی حس قدرت می‌کنه ولش کن

😅😅

اگ بیخیالش شم. میتونم باز ب کسی دیگ حس داشته باشم یا دوسش داشته باشم یا ن؟

خوشحال نشو طرف صرفا دلش میخواسته یکی خاطرخواهش باشه تو اب نمک بزارتت وقتی رفتی با یکی دیگه انگار پریدی و دیگه کسی نیست که با احساسش بازی کنه

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

خوشحال نشو طرف صرفا دلش میخواسته یکی خاطرخواهش باشه تو اب نمک بزارتت وقتی رفتی با یکی دیگه انگار پری ...

ینی من باعث نشدم ک نخادتم؟ اون از اول نمیخاسته و دنبال بهونه بوده؟