2777
2789

اونایی که سونوی تخمک گذاری رفتن، 

۱. اگه درد تخمک گذاری داشتین و بعدش یا قبلش سونو شدید اندازه فولیکول چقدر بود و زمان ازاد سازی ذو چند ساعت بعد حدس زدن؟

۲. شده که برین سونو و بگه ازاد شده ولی درد تخمک گذاریتون تا ساعت ها بعد ادامه داشته باشه؟ 

۳. اگه درد تخمک گذاری داشتین و تموم شده و مثلا ۵-۶ ساعت بعد از تمام شدن درد تخمک گذاری سونو شدید و گفته هنوز فولیکول هست، تخمینی که زدن برای ازاد سازی چقدر بود، یا اندازه فولیکولتون چقدر بود؟ 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لوبیا جوون من امروز ترشح دارم ولی کیتم دو خط پررنگ نشد امروز ۱۲سیکلمه و من این ماه ۳۱دوره ام یعنی پریودیم 

بنظرت کیت الکیه ؟اگه نیست په این ترشح چیه ؟؟؟

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

لوبیا جون میشه درخواست دوستی منو جواب بدی

خدا ۲۴'۴'۹۸ یه دختر خیلی ناز بهم داده وعاشقشم خودم متولد۲۴'۵'۷۸هستم و خیلی دوس دارم خدا یه آقا پسر ناز مثل دخترم بهم بده انشالله همینجا خبر به دنیا اومدنشو بدم❤❤❤                                            میگن: دستای خدا به لطافت دستای نوزاد تازه متولد شدش خدااااااا جووووونم میشه بغلمو با دستت پر کنی؟؟؟؟ 👶👶👶👶👶👶👶                              

لوبیا جان میشه تاپیک اخر منو ببینی نظرتو بگی ممنون😢🥺😢

خیلی خستم خدایا کمکم کن تنهام نزار پشتم باش راهو بهم نشون بده و خودت هرجور صلاح میدونی به طرز عجیب و معجزه وار زندگیمو بگردون فقط از خودت میخوام خدایا که همیشه پشتم باشی و نگاهت رو ازم نگیری❤همه چیو بخودت سپردم تو درست کنی بهترین حالت و بهترین مدله درست شدنه کمکم کن🥺♥️الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمتهش بد نیست اگ بد بود بدون تهش نیست😊با قلبای مهربونتون برای خواسته ای ک تو دلمه دعا کنید ممنون😘♥️