2777
2789
عنوان

خانما سوال اشپزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 51 پست
چه جالب  روشتون متفاوت و جالب بود امتحان میکنم ادویه هفت قلم چیه؟ جدا از فلفل و زدرچوبه و ای ...

این روشی هست که‌تو رستوران ها استفاده میشه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشعله ی کم نیم ساعت که گذشت چک کن، ۴۰تا ۴۵ دقیقه قشنگ برشته میشه. میتونی یه کم از کنار ته دیگتو بلن ...

جدی؟ اتفاقا دیشب زود خاموش کردم حدود نیم ساعت ۱ ساعتی خاموش بود

باشه ممنوونم🙏🙏❤

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
نیم ساعت حدودا ۱ ساعت ته دیگم نمیسوزه؟

نه بابا من دوساعتم میذارم گاهی ته دیگم‌طلایی و برشته میشه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
یه‌ادویه هست که همون‌ ادویه ها رو که می ریزم داره اما چند تا دیگه‌هم‌ توش هست که عطاری ها دارن یعنی ...

خیلی ام خوب ممنون

استفاده میکنم🙏😍❤

نه بابا من دوساعتم میذارم گاهی ته دیگم‌طلایی و برشته میشه

چه جااالب

من ۱ ساعتشو امتحان میکنم

با شعله خیلییییییی کم 

درسته؟

خیلی جالب بود ببخشید میشه برای قیمه و قورمه ام خلاصه بگین شرمنده ها😶

برای قیمه که عطر اصلیش از چوب دارچین استفاده میشه و اینکه برای رنگش که عالی میشه رو باید رب گوجه رو تو روغن تفت بدی بعد به خورشت اضاف کنین

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
چه جااالب من ۱ ساعتشو امتحان میکنم با شعله خیلییییییی کم  درسته؟

اره بعد وقتی سفره رو پهن کردی و چیدی برنجو خاموش کن اگه زودتر خاموش کنی ته دیگت خوب نمیشه من همیشه سفره رو میچینم بعد برنجو خاموش میکنم میبرم سر سفره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
جدی؟ اتفاقا دیشب زود خاموش کردم حدود نیم ساعت ۱ ساعتی خاموش بود باشه ممنوونم🙏🙏❤

خوب بخاطر همون نرم شده.

یه وقت زودتر خاموش کردی و  وقت غذا خوردن نبود،بعد اینکه برنجت دم کشید، یه شعله پخش کن بذار زیرشو خیلیی کم کن، تا از حرارت نیفته، اینجوری دیگه نرم نمیشه.

موفق شدی عکس غذاهاتو بذار😊

من مرغو سرخ کردم با پیاز بعد کمی نمک زردچوبه زدم  و یکم سرخ شد رب زدم بعد اب ریختم بپزه اخر ...

روغن که داغ شد کف قابلمه هر دوطرف نون رو بزن تو روغن 

یکمم روی طرفی که قراره برنج ریخته بشه آب بپاش

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)