khorooskhoon مدیر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2701 عنوان خانما سوال اشپزی دارم | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 51 پست احساس میکنم غذاهام خوشمزه نمیشه..چیکار کنم؟ چه ادویه خاصی استفاده میکنین؟ یا ترفند خاصی واسه مرغ یا غذای خورشتی دارین؟من تازه ازدواج کردم و آشپزیم خوب نیس🙁😒😒مثلا ته دیگ نونم اصلا خوب در نمیاد خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹 1399/10/01 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziziii77m عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 1218 اره اب زیاد ریختم تو مرغ اره روغنش کم بود واسه من باید قشنگ داغ بشه؟ بعد نون بذارم؟ نرم شده ... اب کم بریز شعله روهم کم کن ک قشنگ جا بیوفتهاره بایدداغ بشه بعدنونو بزار شعله پخش کنم بزار ی ۴۵ دقیقه ک شد دیگه سرخ میشه
ابجوش عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 7281 برا قیمه پیاز و گوشت تفت بده ادویه هاتو بزن ( ادویه هفت قلم که دوستمون گفتن منظورشون ادویه مخلوطه ) از اون یکم بیشتر بریز فلفل سیاه گوجه رنده شده بریز و لپه ابشو که خورد رب بریز خوب سرخ بشه یکم روغن زیاد بریز خورشت قشنگ تر میشه و یه لیمو عمونی و اب جوش اخرم سیب زمینی سرخ کن وااسه بالاش
چهارخونه عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 17029 ینی مرغو جداگانه سرخ کنم مایه رو جداگانه درست کنم و بعد باهم بذارم تو یه قابلمه تا بپزه؟ چه جالب ... نه اصلا مرغ رو سرخ نکناون مواد رو درست کن و بریز روی مرغ میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
khorooskhoon مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2701 خوب بخاطر همون نرم شده. یه وقت زودتر خاموش کردی و وقت غذا خوردن نبود،بعد اینکه برنجت دم کشید، ... باشه عزیزم ممنون از راهنماییت❤😘 خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
khorooskhoon مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2701 روغن که داغ شد کف قابلمه هر دوطرف نون رو بزن تو روغن یکمم روی طرفی که قراره برنج ریخته بشه آب ... چه روشای متفاوتییممنووون❤❤ خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
khorooskhoon مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2701 اب کم بریز شعله روهم کم کن ک قشنگ جا بیوفته اره بایدداغ بشه بعدنونو بزار شعله پخش کنم بزار ی ... باشه ممنون❤😘 خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
khorooskhoon مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 2701 برا قیمه پیاز و گوشت تفت بده ادویه هاتو بزن ( ادویه هفت قلم که دوستمون گفتن منظورشون ادویه مخلوطه ) ... رب رو اخر بزنم؟ و به تمام مخلفات؟ از گوشت و پیاز و لپه و ...؟ خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹