2777
2789
عنوان

خانما سوال اشپزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 51 پست
اره اب زیاد ریختم تو مرغ اره روغنش کم بود واسه من باید قشنگ داغ بشه؟ بعد نون بذارم؟  نرم شده ...

اب کم بریز شعله روهم کم کن ک قشنگ جا بیوفته

اره بایدداغ بشه بعدنونو بزار شعله پخش کنم بزار ی  ۴۵ دقیقه ک شد دیگه سرخ میشه

برا قیمه پیاز و گوشت تفت بده ادویه هاتو بزن ( ادویه هفت قلم که دوستمون گفتن منظورشون ادویه مخلوطه ) از اون یکم بیشتر بریز فلفل سیاه گوجه رنده شده بریز و لپه ابشو که خورد رب بریز خوب سرخ بشه یکم روغن زیاد بریز خورشت قشنگ تر میشه و یه لیمو عمونی و اب جوش اخرم سیب زمینی سرخ کن وااسه بالاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مرغو جداگانه سرخ کنم مایه رو جداگانه درست کنم و بعد باهم بذارم تو یه قابلمه تا بپزه؟ چه جالب ...

نه اصلا مرغ رو سرخ نکن

اون مواد رو درست کن و بریز روی مرغ

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خوب بخاطر همون نرم شده. یه وقت زودتر خاموش کردی و  وقت غذا خوردن نبود،بعد اینکه برنجت دم کشید، ...

باشه عزیزم 

ممنون از راهنماییت❤😘

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
روغن که داغ شد کف قابلمه هر دوطرف نون رو بزن تو روغن  یکمم روی طرفی که قراره برنج ریخته بشه آب ...

چه روشای متفاوتیی

ممنووون❤❤

برا قیمه پیاز و گوشت تفت بده ادویه هاتو بزن ( ادویه هفت قلم که دوستمون گفتن منظورشون ادویه مخلوطه ) ...

رب رو اخر بزنم؟ و به تمام مخلفات؟ از گوشت و پیاز و لپه و ...؟