2777
2789
عنوان

خانما سوال اشپزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 51 پست
من مرغو سرخ کردم با پیاز بعد کمی نمک زردچوبه زدم  و یکم سرخ شد رب زدم بعد اب ریختم بپزه اخر ...

ببین همینو اینطوری درست کن . اول بذار یکم مرغت ابپز شه اب خود مرغ خیلی خوشمزه تره تا اب شیر ... بعد پیاز سرخ کن و رب تفت بده بعد مرغو بذار یه گوشه سرخش شه بعد ابلیمو و ادویه قشنگ اضافه کن اهان من الو خورشتی ترشم استفاده میکنم معرکه میشه بعد اب مرغو اضافه کن بهش و بذارجوش بیاد بعد کمش کن قل بخوده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شاید کم ادویه و نمک میزنی یا اب خورشتتو زیادمیریزی بی مزه میشه..ته دیگ نونم باید خیییلی روغن بریزی ک ...

اره اب زیاد ریختم تو مرغ

اره روغنش کم بود واسه من

باید قشنگ داغ بشه؟ بعد نون بذارم؟ 

نرم شده بود ته دیگ..میخواستم برشته بشه

بعد ببخشید چقد میمونه که ته دیگ نسوزه؟

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته دیگم یه مقدار روغن بیشتر بریز، زیادم نباشه، روغنی که می ریختی دو برابرش کن، میتونی یه کمممم اندازه ی نوک یه چاقو زردچوبه بریزی تو روغن تا ته دیگت خوش رنگ بشه.

زیرشو کم کن تا برنجت دم بکشه.

مرغ رو اول خوب سرخ کن، بعد پیاز تفت بده، رب بزن، زردچوبه فلفل و نمک.هویج و فلفل دلمه سبز و یه کم زعف ...

خب من اول پیاز گذاشتم

اول مرغو سرخ کنم 

بعد بردارم مرغارو ، پیازو سرخ کنم؟؟

ادویه ها رو تو پیاز بریزم؟

در مورد اب ریختن تو خورشت یا مرغ نمیدونم چقد باید بریزم هی اضافه میکنم...

برای ته دیگ نونت از روغن پخت و پز استفاده کن بریز ته قابلمه قشنگ‌ پخش شه ته قابلمه بعد یه لایه نازک ...

یه سااااعت بذارم بمونه؟؟

پیاز داغ و سیر درست کن بهش نمک و رب گوجه و فلفل سیاه و کم کم دارچین بزن با یه استکان آب نه بیشتر ا ...

ینی مرغو جداگانه سرخ کنم

مایه رو جداگانه درست کنم

و بعد باهم بذارم تو یه قابلمه تا بپزه؟

چه جالب من دارچینو نمیدونستم اکثرا گفتن

پودر سیرو تو مرغو قیمه و قورمه میشه ریخت؟

ته دیگم یه مقدار روغن بیشتر بریز، زیادم نباشه، روغنی که می ریختی دو برابرش کن، میتونی یه کمممم انداز ...

🙏🙏🙏🙏

زردچوبه خوبه

حدودا چقد بمونه؟ تا ته دیگه خوب بشه؟

ببین من اینجوری درست میکنم خیلی هم خوب میشه اول مرغ رو با یکم اب میذارم تا بجوشه بعد اب مرغ رو دور می ریزم برای اینکه مرغا هورمونی هستن اون اب هایی که حالت کف هست رو کامل دور میریزم بعد دوباره اب می ریزم روش با پیازو زرد‌چوبه وپودر اویشن،پودر سیر،و ادویه ی هفت قلم،با نمک‌وفلفل‌ بعد که دیدم مرغم پخت مرغ رو جدا سرخ میکنم وقتی سرخ شد یه قاشق رب توی خودش سرخ میکنم تا قشنگ رنگش قرمز بشه و بعد اب مرغ رو پیاز ها رو جدا میکنم میرزم روش یکم به خورد مرغ بره بعدم حالا یا ابلیمو یا اب نارنج میریزم البته اب مرغم خیلی کم شده در حدی که مرغم ابش خشک نشده باشه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
خب من اول پیاز گذاشتم اول مرغو سرخ کنم  بعد بردارم مرغارو ، پیازو سرخ کنم؟؟ ادویه ها رو تو پ ...

اول مرغتو تو تابه ی جدا سرخ کن، قشنگ رنگش عوض بشه طلایی و خوشرنگ.

بعد تو قابلمه یه پیاز رنده ی ریز کن، پیازو خوب تفت بده، زردچوبه بزن بعد رب رو اضافه کن خوب باپیاز تفت بده، فلفل هم یه کم بزن، بعد هویج رنده شده ی ریز( یاحلقه شده) و فلفل دلمه سبز نگینی شده رو اضافه کن، دو لیوان آب بریز نمک هم بریز، مرغ سرخ شده رو بذار تو همین سس که آماده کردی، یه تیکه چوب دارچینم اضافه کن و زعفرونم اگه داری بریز.

آبلیمو مرغ رو خوشمزه نمیکنه. 

ببین من اینجوری درست میکنم خیلی هم خوب میشه اول مرغ رو با یکم اب میذارم تا بجوشه بعد اب مرغ رو دور م ...

چه جالب 

روشتون متفاوت و جالب بود امتحان میکنم

ادویه هفت قلم چیه؟

جدا از فلفل و زدرچوبه و ایناس؟

یه سااااعت بذارم بمونه؟؟

اره دیگه برنج دم بکشه دیگه چقد میذاری پس؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
🙏🙏🙏🙏 زردچوبه خوبه حدودا چقد بمونه؟ تا ته دیگه خوب بشه؟

باشعله ی کم نیم ساعت که گذشت چک کن، ۴۰تا ۴۵ دقیقه قشنگ برشته میشه. میتونی یه کم از کنار ته دیگتو بلند کنی مشخص میشه رنگش.

اگه میخوای ته دیگت نرم نشه، طوری تنظیم کن که برنجت دم کشید غذارو بکشی ، چون ته دیگ زیرش خاموش بشه نرم میشه

اول مرغتو تو تابه ی جدا سرخ کن، قشنگ رنگش عوض بشه طلایی و خوشرنگ. بعد تو قابلمه یه پیاز رنده ی ریز ...

دستت درد نکنه❤👍

من نمیدونستم باید ادویه رو به سس مرغ بزنم

من ب خود مرغ میزدم...

ولی شما گفتی همه ادویه داخل اب مرغ باشه در اخر مرغو بریزم داخل اون تا پخته بشه

مرسی❤

چه جالب  روشتون متفاوت و جالب بود امتحان میکنم ادویه هفت قلم چیه؟ جدا از فلفل و زدرچوبه و ای ...

یه‌ادویه هست که همون‌ ادویه ها رو که می ریزم داره اما چند تا دیگه‌هم‌ توش هست که عطاری ها دارن یعنی ادویه ی کاملی هست 

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐