2777
2789
عنوان

من با این جاری بیشعور چیکار کنم اخههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 55 پست
همونو بگو دیدی بعضیا میرن مهمونی ماسک میزنن خب تو ک میترسی واسه چی میری انقد بدم میاد 

ار زیاد😂حالشونو خریدارم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم من اصلا توهین نکردم اشتباه متوجه شدین در ثانی من فقط اون عوضی رو داشتم میگفتم من خدا شاهده عاش ...

چون من دلم برا آدمهای چاق میسوزه دختر عموهام چاقن ولی اصلا شکمو هم نیستن انقد ناراحتن از چاقیشون حد نداره

برا همون گفتم امثال دخترعموهای من کامنت شما رو ببینن ناراحت میشن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اولا چرا رفتی وقتی میدونی اون اونجاس  دوما میگفتی لطفا باز نکن پنجره رو بچم سرمامیخوزه  ...

هر هفته مادرشوهرم رسم دارن شام میریم اونجا اگه یکی از بچه هاش نره ناراحت میشن منم اگه نرم شوهرم دعوا را میندازه ای خداااا

کاریت نباشه اصلا هم حرفی نزن مگر اینکه خودش چیزی بگه تا پنجره رو باز کرد ببند انقدر این کارو بکن تا ...

عقده ایه روانیه دوبار بستم باز باز کرد منم دیگه دیدم عقلشو از دس دادم ولش کردم

هر هفته مادرشوهرم رسم دارن شام میریم اونجا اگه یکی از بچه هاش نره ناراحت میشن منم اگه نرم شوهرم دعوا ...

با روی خوش به نظرم باهاش حرف بزنی این مشکلات پیش نمیاد 

وقتی رفتی خونه مادرشوهرت اننننقد سرفه کن به خدا جواب میده یا دعوتت نمیکنن یا خودشون نمیان

چون من دلم برا آدمهای چاق میسوزه دختر عموهام چاقن ولی اصلا شکمو هم نیستن انقد ناراحتن از چاقیشون حد ...

ای جانم چه دختر عموی مهربونی اره بعضیا تیروییدشون مشکل داره بدون اینکه زیاد بخورن چاق میشن میدونی عزیزم این همکار کثافت من از بس مریض و بی شخصیت بود هر وقت یاد کاراش میافتم بی اختیار دوست دارم فشش بدم نمیدونی بلانسبت چه اشغالی بود امروز یادم افتاد که اینقدر نشست زیر پای شوهر دختر عموش و زیرآب دختر عموه رو پیش شوهرش زد تا شوهره طلاقش داد بعد دیگه با دختر عموه خوب شد یه انسان چقدر میتونه حیوون باشه جقدر

عقده ایه روانیه دوبار بستم باز باز کرد منم دیگه دیدم عقلشو از دس دادم ولش کردم

جاری منم خیلی درو باز میکرد منم همیشه میبستم بدون این که چیزی بگم می ترسیدم با گفتن من بدتر لج کنه حوصله بحث نداشتم خدارو شکر امسال کمتر میبینمش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ای جانم چه دختر عموی مهربونی اره بعضیا تیروییدشون مشکل داره بدون اینکه زیاد بخورن چاق میشن میدونی عز ...

وای پس حق داری🤕🤕🤕🤕

میفهمم خواهری

بعضی آدمها حال ادمو خراب میکنن

وچقد انرژی منفین💔

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍