2777
2789
عنوان

نظرتون راجب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خب هربار پرسیدم میگه چون من خوشم نمیاد ازین کارا🙄

به نظرم عادیه یه نفر خوشش نمیاد واقعأ 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

شما نظر واعتقاداتت با شوهرت فرق میکنه وگرنه هستند خانمهایی که ناخن کاشتن مژه کاشتن واین کارها رو چیز ...

اخه شوهرم خودش مذهبی نیست از لحاظ مذهب و دین عادیه

نمیدونم چرا انقدر گارد داره نسبت به این موضوع

تا الان همیشه گوش میدادم ولی واقعا خیلی دوست دارم کارای زیبایی انجام بدم حداقل یبار🥲

ازش بپرس باشگاه چه ایرادی داری...من خودم با بقیش مخالفم ولی واقعا ورزش کردن برا هر فردی لازمه

ازش بپرس باشگاه چه ایرادی داری...من خودم با بقیش مخالفم ولی واقعا ورزش کردن برا هر فردی لازمه

خیلی پرسیدم ولی جواب درستی نمیده فقط میگه چون من خوشم نمیاد و راجب باشگاه هم میگه همینطوری که هستی خوبه صرفا میخواد بپیچونه

چند ساله ازدواج کردین 

همسرممم اوایل اینطور بود نمیزاشت جتی برم دیگه امسال مجبورش کردم دارم میرم شنا 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بجای کاشت مژه سریتا بزنخودت ناخون هاتو بلند کنتو خونه با یوتیوب ورزش کنوقتی ببینه واقعا علاقه داری ک ...

اخه سخته🥲دوست دارم یبار تجربش کنم ولی خیلی قاطع میگه عمرا

چند ساله ازدواج کردین همسرممم اوایل اینطور بود نمیزاشت جتی برم دیگه امسال مجبورش کردم دارم میرم شنا

عقدیم ۳ سال 

اره منم با رفیقام اجازه ندارم هیچجا برم اصلا