2777
2789
عنوان

من با این جاری بیشعور چیکار کنم اخههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 55 پست
اره چون زمستونم هست ولی شاید واقعا از کرونا ترسیده بگو مجبورید میرید وقتی میترسید از کرونا ما همه ...

از کرونا چی ترسیده

وقتی تو اون خونه راه رفته

اگر خدایی نکرده کسی کرونا داشته باشه..الان گرفته

ربطی ب هوا تازه نداره دیگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم یا با مردم باید جنگید که ارزشش رو نداره یا وقتی اون هست آدم نره  یا وقتی میره اگاهانه ...

عزیزم مرسی از حرفای قشنگت.متاسفانه هرهفته شام میریم و اونم حضور داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم چاقه اتفاقا

حالا اگر باز اینکارو کرد بگو یائسه ای؟ گف چرا بگو اخه مثه یائسه ها مدام گُر میگیری گرمت میشه

یا بگو عزیزم حق داری گرمت باشه به سن یا ئسگی رسیدی هی گُر میگیری😆

چشم به راه...
اون تاپاله هم چاق بود خوده خرس رو دیدی اینم دیدی ولی من بی محلش میکردم انگار اصلا وجود نداره شما هم ...

قرار نیست عزیزم ایشون ناراحتتون کرده ب جماعت چاق توهین کنید

حالا من چاقم نیستم ولی بعضیا ارثی چاقن ودست خودشون نیست زشته این جور حرف زدن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
شایدم پدرشوهر منی تاپیک زدی😂😂😂 بنده خدا هی میگفت از کجا باد میاد 😂😂😂😂

🤕🤕🤕🤪🤪🤪😄😄😄

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خب اولا چرا رفتی وقتی میدونی اون اونجاس 

دوما میگفتی لطفا باز نکن پنجره رو بچم سرمامیخوزه 

سوما کرونا اومده ک ریخت اینجور ادما رو نبینیم چرا از این فرصت استفاده نکردی 

چهارما به نظر من این حرکتش اصلا لجبازی نبود شاید واقعا گرمش بوده 

از کرونا چی ترسیده وقتی تو اون خونه راه رفته اگر خدایی نکرده کسی کرونا داشته باشه..الان گرفته ربط ...

دیگه بی اطلاعی

فک کرده اینجوری نمیگیره

باید میگفتی غصه خودتو میخوری ب فکر بچع مام باش اگ خیلی بفکر کرونایی نمیومدی روشن فکر

همونو بگو دیدی بعضیا میرن مهمونی ماسک میزنن خب تو ک میترسی واسه چی میری انقد بدم میاد 

قرار نیست عزیزم ایشون ناراحتتون کرده ب جماعت چاق توهین کنید حالا من چاقم نیستم ولی بعضیا ارثی چاقن ...

عزیزم من اصلا توهین نکردم اشتباه متوجه شدین در ثانی من فقط اون عوضی رو داشتم میگفتم من خدا شاهده عاشق تپلوها هستم چون واقعا مهربون و شیرینن

کاریت نباشه اصلا هم حرفی نزن مگر اینکه خودش چیزی بگه تا پنجره رو باز کرد ببند انقدر این کارو بکن تا خسته شه یا بخاری رو زیاد کن بزار مادرشوهر بهش بگه اون درو ببند تا گاز هدر نرفته😂😂😂

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید