2777
2789
عنوان

کیست مویی

1294 بازدید | 85 پست

سلام فهمیدم کیست مویی دارم یه سوراخ ریز قسمت دنبالچه دیدم  خانمها کمکم کنید هر چه در مورد عمل و طب سنتی و ......میدونین برام بگید لطفااا سه شبه خواب ندارم😭😭😭 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

میگن مرهم سیاه خوبه

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم داشت خیلی هم عمیق شده بود چهار تا سوراخ روی خط باسنش،بالاترش هم یه جوش که همش ازش چرک میومد،خیلی هم میترسید

عمل کرد بخیه زد براش و خداروشکر بخیر گذشت

عمل باز فکر کنم خیای سخت باشه،حتما بخیه بزن

البته برامنوبخیه کرد چون گفت عفونتش کم بود

من موی اون قسمتم زیاده اگه بخیه بزنم دوباره ممکنه دچار کیست مو بشم ..الان رفتم پیش جراح عمومی وقت گرفتم دو هفته دیگه میگیرم از نگرانی

من موی اون قسمتم زیاده اگه بخیه بزنم دوباره ممکنه دچار کیست مو بشم ..الان رفتم پیش جراح عمومی وقت گر ...

موی منم خیلی زیاده باید مراعات کنی دیگه نباید زید جای سفت بشینی موهاشم همیشه باید اصلاح کنی

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
من موی اون قسمتم زیاده اگه بخیه بزنم دوباره ممکنه دچار کیست مو بشم ..الان رفتم پیش جراح عمومی وقت گر ...

اگه مراعات نکنی زخمت بازباشه هم برمیگرده

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
راهش عمله،اول برو سونو بعد عمل میکنن عمل بالیزر هم برمیگرده،جای زخم هم یه ماه بازه نگران نباش ماتوفا ...

😭😭😭😭ما تو فامیل اصلا نداشتیم و نمیدونم برخوردشان با این قضیه چی باشه

خواهرمم دچارش شد ولی مرهم سیاه زدیم کلی چرک اومد بیرون یه مویه زشت هم تو چرکا بود دوهفته هم چرک خشک کن خورد،خداروشکر خوب شد البته خیلی عمیق نبود،ولی برای شوهرم خییییلی عمیق بود

😭😭😭😭ما تو فامیل اصلا نداشتیم و نمیدونم برخوردشان با این قضیه چی باشه

نگران نباش میتونی تحمل کنی باید مرتب پانسمانش عوضش بشه تا عفونت نکنه خودتم باید چندوقت به شکم بخوابی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹