2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 85 پست
😭😭😭😭ما تو فامیل اصلا نداشتیم و نمیدونم برخوردشان با این قضیه چی باشه

من درکت میکنم‌چون یه دفعه شدی و بیخبر از همه چی،اصلا نگران نباش،ما هم میترسیدیم ولی ترسه بدتر از عملشه عملش خیلی راحت بود

خواهرمم دچارش شد ولی مرهم سیاه زدیم کلی چرک اومد بیرون یه مویه زشت هم تو چرکا بود دوهفته هم چرک خشک ...

خواهرتان چند وقته مرحم سیاه زده ؟برنگشته؟ 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭ما تو فامیل اصلا نداشتیم و نمیدونم برخوردشان با این قضیه چی باشه

وایعنی چی مریضیه دیگه چه برخوردی؟ من دوسال بودکه درد مبکرد بعدکه رفتم تنهاراهش جراحیه الانم زیادمیشینم دردمیگیره جای عمله دیگه دیرخوب میشه ولی خوب ازاون دردی که میکشیدم بهتره

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
وایعنی چی مریضیه دیگه چه برخوردی؟ من دوسال بودکه درد مبکرد بعدکه رفتم تنهاراهش جراحیه الانم زیادمیشی ...

من خیلی خجالت می کشم ولی به حرف شما مریضی دیگه هنوزم جرات نکردم پیش کسی بگم و اگه عمل کنم همه میفهمن چون رفت و آمد داریم

اصلاااااااا نگران نباش ما که خییییلی میترسیدیم شوهرم خیلی نگران بود ولی واقعا عمل راحتیه حتما بخیه ...

مرسی از راهنماییت شاید برم مثل خواهرتان مرحم سیاه بگیرم هزینه ش چقدر میشه