2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خجالت می کشم ولی به حرف شما مریضی دیگه هنوزم جرات نکردم پیش کسی بگم و اگه عمل کنم همه میفهمن ...

نه اصلا خجالت نداره من فقط میترسیدم که خیلی عمل راحتی بود 

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
چطور فهمیدید ..درد هم داشت

والا من نفهمیدم حالت چند وقت بود میدونستم یه جوش ریز زدم به شوهرم گفتم اون میدونین در باره این مریضی و اون فهمید

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
نه اصلا خجالت نداره من فقط میترسیدم که خیلی عمل راحتی بود 

به نظر شما هم بخیه بزنم و درباره مراقبت بعدش و چند وقت بعدش خوب میشم لطفا بگید

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
به نظر شما هم بخیه بزنم و درباره مراقبت بعدش و چند وقت بعدش خوب میشم لطفا بگید

والا من بهمن میشه یه سال که عمل کردم اگه یه ساعت جای سفت بشینمو تکون نخورم درذمیگیره واکلی نه دردی که قبلاداشتم جای عمل به هر سالهاباآدم میمونه ولی اصلا استرس نداره من تاوقتی بخیه هاموکشیدم خوب شدم قبلش فقط نمیتونستم خم شم وبه راحتی تودستشویی بشینم ولی اونقدراهم سخت نبود

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
من موی اون قسمتم زیاده اگه بخیه بزنم دوباره ممکنه دچار کیست مو بشم ..الان رفتم پیش جراح عمومی وقت گر ...

عزیزم اگرهنوز درمان نکردی به این شماره درواتساپ مراجعه کن تا برای درمان راهنمایی کنند 09199354404 گلم هرنوع بیماری خودت و بستگانت داشته باشی که باداروهای شیمایی درمان نشدند دراین سالها درمان قطعی دارند به راحتی میتونی با کارشناسان این شماره درمیون بزاری .هر لحظه ات پرازشادی