2777
2789
عنوان

بخاطر حدس دختربودن دلمو شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 71 پست
از ترحم بیزارم 

ترحم چی ک بچه ت دختر باشه اخه چقدر براتون مهمه جنسیت بچه دختر و پسر فرقی نداره بخدا خدا کنه بچه اول سالم باشه بعدم شانس و پیشونی سفید داشته باشه چرا زندگیتو خواسته هاتو روی حرف ی عده ببخشید ادم ک هنوز تو جاهلیت دختر پسری موندن کوک میکنی 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

از ترحم بیزارم 

توروخدا گریه نکن همون گریه خدای نکرده یه بلایی سر بچت میاره ها؟خدا نبخشه کسایی رو که دل یه مادر باردارو میشکنن.الان هورمونات بهم ریخته حساس شدی.مهم نیست بزار هرچی میخوان بگن برای خودشون بیشتر مادرای دخترداراین حرفهارو میشنون منم مثل تو بودم جوهم نارام بود دخترم دنیااومد هق هق میکرد الهی بمیرم براش انقدر روحیش شکننده اس وزود ناراحت میشه که روزی صدبار خودمو نفرین میکنم تازه فتق هم داشت ۱سالونیمگی عمل شد.نکن عزیز جان به بچت رحم کن بقیه برن به جهنم❤

❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه كم محكم باش

میخوای مادر بشی كاری كن بچه ات به خودش افتخار كنه

نه اینكه این حس منفی رو در خودت پرورش میدی

شایدم بخاطر بارداریت حساس شدی

در هر صورت محكم باش و بهش افتخار كن

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
ترحم چی ک بچه ت دختر باشه اخه چقدر براتون مهمه جنسیت بچه دختر و پسر فرقی نداره بخدا خدا کنه بچه اول ...

بنظرت همین ادما فردا که دخترم بدنیا اومد افکارشونو تغییر میدن ؟ من ازینکه اونا دخترمو اذیت کنن با کاراشون با حرفاشون میترسم 

از ترحم بیزارم 

نگران نباش ب سونو ان تی واسه تعیین جنسیت نمیشه اعتماد کرد ب منم گفت دختره از اسکلت بینیش ولی پسر بود تا یک سالگیشم همه فکر میکردن دختره ی جا میرفتیم میگفتن دختره میگفتم نه فقط بجای فکر کردن ب حرفای خاله زنکی و خاله خان باجی ی عده ادم عهد بوقی دعذکن فندق کوچولوت سالم باشه و مثل مامانش اینقد ضعیف نباشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیز خودت عزت میدی به بچت من دو تا دختر دارم عاشقشونم با دنیا عوض نمیکنم من و شوهرم جشن گرفتیم برای دختر بودنشون  حالا یه فامیل داریم باردارشدن بچه دختر شد خودش اینقدر گریه زاری کرد هم خودشو هم بچشو از چشم انداخت همه با ترحم به بچه نگاه میکنن سر دومی هم واسه سونو غش و ضعف میرفت بازم دختر شد همه می گفتن بیچاره بازم دختر شد والا کسی جرعت نداره به دختر ای ما چیزی بگه همه هم دوسشون دارن آدم اینقدر ضعیف هر کی گفت بزن تو دهنش

دقیقا 🙊

بعدم همین هایی که افراطی مثلا رو‌جنسیت پسر یا دختر تاکید دارن فکر کردی چه شوهر یا زن هایی تحویل بقیه میدن ؟ اون پسر دوست های افراطی یه شوهر بی مسولیت و بی عرضه نانازی که انگار  اسمون  سوراخ شده پسرش افتاده رو زمین تحویل  بقیه میدن نمونه هاش تو نی نی سایت تاپیک هاشون پره که دربارشون میگنن همشون تربیت شده ننه های پسر پرست بودن 

دخترها هم متوقعی پرمدعا

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
بعدم همین هایی که افراطی مثلا رو‌جنسیت پسر یا دختر تاکید دارن فکر کردی چه شوهر یا زن هایی تحویل بقیه ...

ای کاش اون قدر قدرت سنخوریم بالا بود که سریع جوابشون رو میدادم