2777
2789
عنوان

بخاطر حدس دختربودن دلمو شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 71 پست

من همیشه گفتم بازم میگم  

امیدوارم خدا خوشگل جواب اونهایی که دل یه مادرو به خاطر جنسیت بچش میشکونن و بده 

به کسی ربطی نداره جنسیت بچه چیه 

چه دختر چه پسر 

حالم از این حرفای جنسیتی بهم میخوره دیگه

جلوم یکی بگه قطعا برخورد بدی میکنم باهاش خدا بهش رحم کنه فقط😅

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل دورو بریام پسر دوس دارن حتی مامان خودم دعا میکرد بچم پسر باشه ولی من از خدا خاستم دختر باشه و سالم باشه واقعنم خدا حاجتمو داد شکرش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من به خاطر همین از خدا دختر خواستم که قوی بزرگش کنم تا همه حسرت نداشتنش را بخورند.همه برند به درک.دخترم مهمه که انقدر شخصیت قوی داره که همه پسردارها حسرتش را میخورند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
یاد بگیر دختر دار شدی قوی بودن  رو یاد بده ...نه اینکه این تفکر رو داشته باشی

جالبه اونهایی که این حرفا رو‌میزنن خودشون زن هستن  درکشون نمیکنم  

اینها اونهایین که تحت فشار و سختی و بدبختی بزرگ شدن بابت جنسیتشون برا همین از جنسیت خودشون زده هستن ادم نرمال همچین حرفایی رو‌نمیزنه 

یکی یه جنسیتی و بیشتر دوست داره طبیعیه ایرادی نیست ولی چرت و پرت گفتنهاش دیگه طبیعینیست  

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
جالبه اونهایی که این حرفا رو‌میزنن خودشون زن هستن  درکشون نمیکنم   اینها اونهایین که تحت ...

👌👌👌👌👌👌👌👏👏👏

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

ببخش چه لوسی، اگه میگفتن وا چرا فقط یه قل حامله ای، امشب دعا میکردی بشن دوتا؟؟؟ بزار روی چشمت هدیه خدارو

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

عزیزم اول سالم بودن مهمه

دوما شما اشتباه میکنی ک حرف مردم رو اولویت قرار میدی

وقتی شوهرت پشتته و خواسته تو براش تو اولویته دیگه مردم نباید جایی تو زندگیت شدن؟

الان من به نوبه خودم مادروپدرم به قدری بهم افتخار میکنن ک بقیه فامیل که پسر دارن حسرت مادر پدر منو میخورن

خدا هرچی بهتون بده مطمئن باش خیر و صلاحی توش بوده

هرکدوم ویژگی های خودشو داره اما با توجه ب چیزی ک دیدم تو نزدیکانم پسرا  بعد ازدواج دیگه یادشون میره مادر پدری دارن و اگه بخوان رفت و امد داشته باشن اکثرا اجازه خانومشون رو لازم دارن

اما دخترا خیلی وابسته ترن به پدرومادرشون و بعد ازدواج تقی ب توقی میخوره خونه باباشونن و کمک دست پدرومادر...

خونسرد باش و با گریه و زاری حال نی نی کوچولوتم بد نکن مهم اینه ک سالم باشه و انشاالله عصای دستتون باشه

عزیزم منم امیدوارم دختر نشه... چون هنوز هیچی نشده نتونستی ازش حمایت کنی و جا زدی عزیزدلم

دختر داشتن -اون هم توی فرهنگ داغون و ضد زن خاورمیانه- یه مادر قوی و حامی میخواد (و همچنین پدر قوی و حامی)