2777
2789
عنوان

بخاطر حدس دختربودن دلمو شکستن

951 بازدید | 71 پست

من ۴ ماهه باردارم شوهرم پسر دوست داشت ولی وقتی دید خیلی دختر دوست دارم اونم ارزوش شد که دختر باشه .خدا شاهده که تو دعاهامون سالمو صالح بودنش رو همیشه اولدیت قرار میدیم .ان تی هم حدس زد که دختره😍

چند شب پیش مهمونی بودیم میگفتم دختره با ترحم میگفتن فرقی نداره ان شالله سالم باشه خیلی دلم شکست امشب دعا کردم بچم پسر باشه از ته دل دعا کردم بخاطر این دعا هم اشک ریختم دلم نمیخواد دختر دار بشم دیگه نمیخوام دخترم وارد این دنیای کثیف بشه نمیخوام به دخترم به چشم بدشانسی ما نگاه کنن منمیخوام بچم ضعیف باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بلا نسبت بعضی ها خیلی گاون یکی نیست بهشون بگه بدبخت اگ. دختر نبود که تو الان وجود نداشتی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
ببخشید چقدر دهن بینی

همون

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

ان شاءالله هرچی باشه سالم باشه. و موفق. ناشکری نکن گلم 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بیخود کردن کار شماهم اشتباهه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

خیلی دهن بینی سلیقت باحرف مردم عوض میشه😒

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم