2777
2789
عنوان

سونو ان تی و جنسیت

678 بازدید | 71 پست

شب بخیر....چن روز دیگه سونو ان تی دارم

نی نی دومم هست

یجای معتبرم میخوام برم ان شاءالله سالم باشه

بنظرتون جنسیت تشخیص میده؟؟

ان شاءالله هرچی خیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اولتون دختره یا پسر ؟  دوس داری این یکی چی باشه ؟

دخترم ۴سالشه عزیزم

تمااام علائمم مثل دخترمه...

میگم حتما اینم دختره

هرچی خدا بخواد

من بدون هیچ رژیم و برنامه ی اقدام کردم گفتم هرچی خدا بخواد

دخترم ۴سالشه عزیزم تمااام علائمم مثل دخترمه... میگم حتما اینم دختره هرچی خدا بخواد من بدون هی ...

ان شاالله هر چی خیرتونه پیش بیاد عزیزم 

علائمت چیه ؟

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
معتبر جاهایم امکان خطا هس برای من گفتن دختره انومالی گفت پسره دوباره 28 هفته رفتم و قطعی شد پسر

عزیزم...

وقتی گفت دختره خودت دیگه حس میکردی ک امکانه اشتباه شده باشه؟؟؟علائمت چیا بود 

دوازده هفته و یک روز رفتم سونو گفت احتمال قوی دختره..امدم به دکتر گفتم چقدر عصبانی شد گفت تو دوازده هفته هنوز اندام جنسی تشکیل نشده ..خلاصه خیلی عصبانی شد...18 هفته رفتم گفت پسر..گفتم آقای دکتر شما که گفتید احتمال قوی دختره..گفت: گفتم احتمال قوی نگفتم که حتما..

الانم پسرم دو ساله است

ان شاالله سالم باشه و سلامت همون جنسیتی که دوس داری هم باشه دلت شاد بشه 😍

گلم میشه در مورد امضات بگی ؟ چه مشکلی برات پیش اومد بعد پدرت ؟

عزیزم... وقتی گفت دختره خودت دیگه حس میکردی ک امکانه اشتباه شده باشه؟؟؟علائمت چیا بود 

همه گفتن دختره خودم میگفتم پسره و اخرم پسر شد من ویار بدی داشتم وزن کم.کردم دائم بالا اوردم تو تابستون میرفتم زیر پتو سرما میخوردم از مرغ بدم میومد ترشی الوچه و لیمو نمک میزدم میخوردم

ان شاالله هر چی خیرتونه پیش بیاد عزیزم  علائمت چیه ؟

ممنونم گلم...حالم خوبه .تهوع فقط وقتی دارم ک معده م خالی بشه چیزی نخورم...۱۲هفتم ۱کیلو اضافه کردم..یه کوچولو پهلو اوردم

پوستم خوشگل شده..رشد موهام کم شده.پوستم چرب شده.تکرر ادرار دارم..گشنم میشه غذا زیاد میخورم....شیرینی بیشتر میلم میکشه

ترشی هم میخورم

ترشی فلفل خیلی دوسدارم..

خوابم کم شده

۱۳ روز بعد از اقدام بی بی چک برام هاله انداخت ۴روز تاخیر پری بتام ۷۲۹ بود

درد شدید سینه دو هفته قبل پری علائمم بود ک شک کردم ک باردار باشم..میل جنسیم متوسط و یا شاید کم شده...متنفر از منی..بهش فکر کنم حالم بد میشه..مو قع نزدیکی دوسدارم مث سابق باشه ک جلوگیری میکردیم

همه گفتن دختره خودم میگفتم پسره و اخرم پسر شد من ویار بدی داشتم وزن کم.کردم دائم بالا اوردم تو تابست ...

اخی عزیزم میگن حس مادر اشتباه نمیکنه..منم حسم میگه نی نی دومم دختره...برا دختر اولمم میگفتم دختره

ممنونم گلم...حالم خوبه .تهوع فقط وقتی دارم ک معده م خالی بشه چیزی نخورم...۱۲هفتم ۱کیلو اضافه کردم..ی ...

بعضی اژچز علائمت برا دختره بعضی برا پسر 

ان شاالله که هر چی خیرته گلم

اخی عزیزم میگن حس مادر اشتباه نمیکنه..منم حسم میگه نی نی دومم دختره...برا دختر اولمم میگفتم دختره

ولی من برا دخترم فکر میکردم پسره