2777
2789
عنوان

سونو ان تی و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 71 پست
چطور گلم؟؟؟بخاطر علائم یا احساست؟ یا اینگه دوس داشتی پسر باشه

نه گلم من از اول دختر دوس داشتم 

ولی هر کی منو میدید تو حاملگی میگفت پسره 

حتی ۸ماهه بودم هم میگفتن سونو اشتباه کرده دختر بهت نمیاد 

من علائم خاصی نداشتم فقط از بستنی و خورشت بامیه بدم میومد 

بعدش من حس میکردم پسره 

ولی خداروشکر یه دختر ناز اوردم

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
ان شاالله اون که می خوای بشه..ولی دکتر من خیلی عصبانی شد گفت اصلا دوازده هفته تشکیل نشده... ببخشید ...

خدا از دهنت بشنوه برام مثل معجزه میشه. هرچند دختر هم باشه رو چشمام میزارمش نمیزارم اب تو دلش تکون بخوره ولی برای خودم چون دیگه نمیخام به سومین بار فکر کنم واقعا برام معجزه میشه

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  عزیزم برای مادر چه فرقی میکته ولی وقتی میبینی شوهره یجوری میشه میگی حیف این دختر بخدا

اره خوب میفهمم ولی برخورد خودت در مقابل شوهرت خیلی مهمه 

با افتخار در مورد بچت حرف بزن

سلام مامانا من انومالی 17هفته وپنج روز رفتم جنسیت دختر گفت ولی سن بارداری خیلی بیشتر از موعد پریودی حساب کرده شاید یک ماه بیشتر منم علائمم همش پسره میگم نکنه اشتباه گفته جنسیتو چون سن خیلی بیشتر حساب کرده میگم نکنه هنوز الت نی نی هنوز تشکیل نشده نظر شما چیه کسی بوده مثل من

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
اخی عزیزم..درکت میکنم..بلاخره هرکی باشه هر دوجنسو دوسداره داشته باشه..اگرم دیگه حتما دختر بود به خوب ...

اره دیگه خودمو کاملا اماده کردم برای اینکه بگن دختره حتی دنبال اسم قشنگ براش میگردم ولی ته دلم امید دارم که پسر باشه

اره خوب میفهمم ولی برخورد خودت در مقابل شوهرت خیلی مهمه  با افتخار در مورد بچت حرف بزن

حتما اینبار خودمو کاملا اماده کردم

خدا از دهنت بشنوه برام مثل معجزه میشه. هرچند دختر هم باشه رو چشمام میزارمش نمیزارم اب تو دلش تکون بخ ...

چند هفته رفتی سونو ؟ 

من خواهرم ۱۲,هفته رفت گفت دختره 

۱۴هفته دوباره رفت گفت پسره

علایمم خیلی فرق میکنه ولی خواهرم میگفت سر دوتا دختراش علایمش فرق میکرد واسه همین نمیشه به علایم اعتم ...

قبل اینکهوبری ان تی چون علائمت فرق میکرد فکرمیکردی پسره؟؟؟

کی میری انومالی؟؟

منم برات دعا میکنم عزیزم

اول اینکه صلاحته و عاقبت بخیر باشه دوم پسر باشه

چند هفته رفتی سونو ؟  من خواهرم ۱۲,هفته رفت گفت دختره  ۱۴هفته دوباره رفت گفت پسره

12 هفته رفتم به شوهرم مبگم بریم دوباره قبول نمیکنه میگه تا سونو بعذی صبر میکنیم

سلام مامانا من انومالی 17هفته وپنج روز رفتم جنسیت دختر گفت ولی سن بارداری خیلی بیشتر از موعد پریودی ...

دیگه ۱۷ هفته قشنگ مشخصه

قبل اینکهوبری ان تی چون علائمت فرق میکرد فکرمیکردی پسره؟؟؟ کی میری انومالی؟؟ منم برات دعا می ...

من پسر دومم رو ان تی گفت احتمالاً دختر ولی تو آنومالی قطعی پسر شد سومی رو همون اول تو ان تی گفت پسر و پسر بود 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
سلام مامانا من انومالی 17هفته وپنج روز رفتم جنسیت دختر گفت ولی سن بارداری خیلی بیشتر از موعد پریودی ...

سلام عزیزم تاریخ اخرین پریت رو بگو...

و اینکه تاریخ سونوی ک انجام دادی گفت ۱۷ هفته ای هم بگو تا حساب کنیم

قبل اینکهوبری ان تی چون علائمت فرق میکرد فکرمیکردی پسره؟؟؟ کی میری انومالی؟؟ منم برات دعا می ...

اره بچه سمت راست بود علایمم فرق میکرد با این حال از استرس تو این مدت باور نمیکنی موهام سفید در اومده تو سن 22 تو سونوگرافی دستام یخ کرده بود مطمن نبودم کاملا