2777
2789
عنوان

سونو ان تی و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 71 پست
معتبر جاهایم امکان خطا هس برای من گفتن دختره انومالی گفت پسره دوباره 28 هفته رفتم و قطعی شد پسر

مال چند سال پیش بوده جای خوبی بوده؟؟؟ خیلی دلم میخاد انتی به من هم اشتباه گفته باشه

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معتبر جاهایم امکان خطا هس برای من گفتن دختره انومالی گفت پسره دوباره 28 هفته رفتم و قطعی شد پسر

گلم منم الان مثل شمام،توی ان تی و یکی دیگه رفتم مسئله ای بود گفت احتمالا دختره.رفتم انومالی سه بارم هی رفتم چیزی خوردم باز رفتم داخل..یک چیزیم نشونم داد گفت پسره!! نمیدونم حالا به کدوم اعتماد کنم؟

من جای خیلی خفن و گرونی رفتم.

به شما نشون داد الت رو؟

💕

دوازده هفته و یک روز رفتم سونو گفت احتمال قوی دختره..امدم به دکتر گفتم چقدر عصبانی شد گفت تو دوازده ...

وای خدا ایکاشکی منم برم انومالی بگن پسر یعنی میشهههه

چرا عزیزم؟ بچه چندمه؟ سالم باشه انشالا

بچه دوممه برای پسر اقدام کردم خیلی دلم میخاد پسر بشه امیدوارم خدا منو ببخشه ولی از بارداری خسته شدم خیلی زود حامله شدم که پسر بشه راحت بشم شوهرم حسرت پسر به دلش نمونه اخه نمیخام دیگه

مال چند سال پیش بوده جای خوبی بوده؟؟؟ خیلی دلم میخاد انتی به من هم اشتباه گفته باشه

اینجور نگو گلم بچه هر جنسیتی باشه نعمت خداست

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
عزیزم..میگن امکان اشتباه برا دختر بیشتره.. علائمت با بارداری اولت متفاوته یا مشابه؟؟جس میکردی دختر ...

علایمم خیلی فرق میکنه ولی خواهرم میگفت سر دوتا دختراش علایمش فرق میکرد واسه همین نمیشه به علایم اعتماد کرد. الانم یکسر دارم دعای فرزند پسر میخونم بلکه معحزه بشه بارداری سومم فکرمو داغون کرده

اینجور نگو گلم بچه هر جنسیتی باشه نعمت خداست

بله  عزیزم برای مادر چه فرقی میکته ولی وقتی میبینی شوهره یجوری میشه میگی حیف این دختر بخدا

ان تی گفت 80 درصد دختر ولی من دلم. پسر میخاد چون ی دختر دارم

ان شاالله اون که می خوای بشه..ولی دکتر من خیلی عصبانی شد گفت اصلا دوازده هفته تشکیل نشده...

ببخشید اینو می گم... عذر می خوام بابت بی ادبی ام ...تو ان تی بهم گفت: احتمال قوی دختره من لای پاش چیزی نمی بینم..اما هفته هجده اول خودم التش رو تو مانیتور دیدم قبل از اینکه دکتر بگه یعنی انقدر بزرگ و واضح بود.. شوهرم هم دیدتو مانیتور ..اون وقت همین بچه تو 12 هفته هیچی لای پاش نبود...توکلت به خدا باشه

بچه دوممه برای پسر اقدام کردم خیلی دلم میخاد پسر بشه امیدوارم خدا منو ببخشه ولی از بارداری خسته شدم ...

اخی عزیزم..درکت میکنم..بلاخره هرکی باشه هر دوجنسو دوسداره داشته باشه..اگرم دیگه حتما دختر بود به خوبیای دوتا دختر داشتن فکر کن

والا من از الان هی بهدخوبیای دوتا دختر فکر میکنم..به اینکه واقعا خدا بهتر از هرکسی میدونه چی برای ما خوبه.شاید الان متوجه نشیم..ولب در اینده حتما حکمت کار خدا رو درگ میکنیم..