2777
2789

شوهر من اصلا یادش میره ک ی زن داره اصلا انگار محبت کردن بلد نیست وقتی زن و شوهرایی می بینم ک با هم صمیمی هستن افسوس می خورم

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

منم توجمع وقتی باید حواسم به یکی باشه کلا اونو از یاد میبرم انقدر از این اخلاقم بدم میاد که نگو 😭

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرمن بهم توجه میکنه ولی باتوجه به فرهنگمون توجمع اصلن نزدیک هم نمیشیم ولی باگپشی حرف میزنیم توعقدیم فقط پیش هم میشینیم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

فقط تو جمع یا وقتی خونه هم هستید بی توحهی میکنه و محبت نداره؟

بعضی اقایون دوس ندارن تو جمع ابراز علاقه کنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
همسرمن بهم توجه میکنه ولی باتوجه به فرهنگمون توجمع اصلن نزدیک هم نمیشیم ولی باگپشی حرف میزنیم توعقدی ...

مال من حتی وقتی تنهاییم هم محبت نمی کنه بد اخلاق نیست ولی نمی دونم چرا اینقد سرده

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
مال من حتی وقتی تنهاییم هم محبت نمی کنه بد اخلاق نیست ولی نمی دونم چرا اینقد سرده

ن بابا توجمع توجه میخادبکنه ولی فرهنگمون مجاب نمیکنه!ولی تنهایی بهترینه!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥