2777
2789
عنوان

توی جمع شوهرتون چقد بهتون توجه می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 22 پست

خیلی بهم توجه نشون میده، وقتی تو ی جمعی نشستیم و اون از بیرون میاد جلوی همه اول میاد پیش من صورتمو میبوسه، خیلی پیش دیگران خجالت میکشم البته بقول اون دوستمون بخاطر فرهنگمونه که فکر میکنم نباید اینکارو بکنه، تایمای کوتاهی که مثلا تو حیاطه یا هرجای دیگه که کنارم نشسته نیس، هرچند دقیقه یبار صدام میزنه، بهم لبخند میزنه دوباره میره دنبال کارش، موقع غذا حتما بامن تو ی بشقاب غذا میخوره، تو خونه همیشه اولین لقمه رو اون واسم میگیره، دیگران خیلی بد منو نگاه میکنن، حس میکنم همه ازم متنفرن و پشتم حرف میزنن،،، خیلی چندش اوریم؟؟؟؟

تو چنین خوب چرایی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بهم توجه نشون میده، وقتی تو ی جمعی نشستیم و اون از بیرون میاد جلوی همه اول میاد پیش من صورتمو م ...

عشقتون پایدار عزیزم من دوست دارم شوهرم اینجوری باشه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

همسرم همیشه میگه اونایی که تو جمع خیلی قربون صدقه هم میرم و میخوان جلب توجه کنن، تو خلوت روابطشون خیلی خوب نیست. راستش منم دقت کردم دیدم اکثرا همینجورین. البته خودش تو جمع هم مراقبم هست اما خیلی سنگین رنگین. اما یه جاری دارم خیلی هم مثلا محجبه هست و اهل خدا پیغمبر. اما تو جمع کم مونده بشینه رو پای برادر شوهرم. اصلا رعایت پدر شوهرم اینا یا جوونا رو نمیکنه. تازه به نظر اون من بی دینم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی بهم توجه نشون میده، وقتی تو ی جمعی نشستیم و اون از بیرون میاد جلوی همه اول میاد پیش من صورتمو م ...

چند وقته ازدواج کردین عزیزم؟ چندش نیستین اما خب یه کارایی عرف نیست. تو خلوت خوبه همه چیزایی که گفتی اما تو جمع یه چیزایی بهتره رعایت بشه. و یه چیز دیگه اینکه وشمتون هم میزمن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چند وقته ازدواج کردین عزیزم؟ چندش نیستین اما خب یه کارایی عرف نیست. تو خلوت خوبه همه چیزایی که گفتی ...

دوسال دوست بودیم یسال و نیمه عقدیم، ولی از روز اول عقد اومدم پیش شوهرم باهم زندگی میکنیم،یعنی منو با اصرار اورد خونه خودش، خونه خودم تا عید امادس، ایشالا تا عید بدون جشن میریم خونه خودمون

تو چنین خوب چرایی...
همسرم همیشه میگه اونایی که تو جمع خیلی قربون صدقه هم میرم و میخوان جلب توجه کنن، تو خلوت روابطشون خی ...

نه تا این حد نه دوست ندارم زیاد توجه کنه منم بدم میاد زیاد خودنمایی کردن

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن