2777
2789
عنوان

به یاد همتون هستم

95 بازدید | 21 پست

امروز کل دانش اموزان عراقی امتحان داشتن و کلا نت قطع بود الانم به شدت ضعیفه بخاطر اینکه تعداد زائرین زیاده که در تماس با خانوادشونن ، تا الان حرم بودیم یک ساعت دیگه دوباره میریم حرم اقا حصرت عباس و امام حسین و تا صبح میمونیم  و بعدش مبریم نجف ، نائب زیاره همگی شما بودم حاجت روا باشید.

زیارتت قبول باشه،،، التماس دعای فراوان

مخصوصا برا کشورمان شر دشمنان از سرمون کم بشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا برام پیش حضرت ابوالفضل و امام حسین دعا کن 

همین اسممو بگی کافیه نرگسم 

تنها امیدم همینه دیگه به هیچی امید ندارم 😭😭😭

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

آخی🥹

منم اربعین اونجا بودم🫠🙃

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

تو رو خدا و قرآن خیلی دعا کن انشالله من حتما همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه و دو فکم رو هم قرار بگیره و هیچ منع و مشکلی برای جراحی فک از هیچ لحاظ برام پیش نیاد😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن من و خواهرم خیلی زود شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

@با_خدا_باش‍