2777
2789

بچه ها یه عمه بی نهایت حسود و هفت خط دارم به منی که بچه ی برادرشم هم اونقد حسودی میکنه ک چی  برای همین فرهنگیانی ک قبول نشدم هم مثه چی حسودی میکرد حتی یه باز فحش بارونم کرد

حالا خانم گوشی میخواد بعد بابام چک خودشو میخواد بده بهش منم ناراحت شدم گفتم بابا تو در مقابل خانواده خودت وظیفه داری من قراره دانشجو شم لپ تاپ میخوام و .....بعد بابام گفت اون خودش پولشو میده من فقط چک میدم ک مطمئنم اینطور نیست تورو خدا نریزین سرم ک خواهرش به تو چه بچه ها بابای من کارمنده ولی در اسم کارمنده ما اونقد کم میاریم و بی پول میشیم به خدا اگه بابام پولشو داشت میگفتم کلشو خودت بده ولی می‌کنم بعد ما تو سختی میفتیم  خدایا من چقد بدبختم .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقو میدم به تو 

اگه منم یه روزی بابام بخواد به داداش آبجیاش پول ببخشه منم خودمو میزنم به سلیطه بازی گرون قیمت ترین چیزارو ازش میخام 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من حقو میدم به تو اگه منم یه روزی بابام بخواد به داداش آبجیاش پول ببخشه منم خودمو میزنم به سلیطه باز ...

خیلی نامردیه به خدا  حتی اگه همش رو هم نده مطمئنم اونا پول ندارن بازم سه چهارستون کمک میکنه من الان پول انتخاب رشته خودمو ندارم حتی بهش هم گفتم

خانواده ای که آدم داخلش داره زندگی می کنه بیشتر اولویت هست 

درسته خانواده های قبلی مون هم اولویت دارند و گاهی بهتر هست طوری هندل بشه که حق هیچ کدوم ضایع نشه و نمیشه بگیم کدوم اولویتش بالاتر هست 

اما واقعا اگر بخوایم عمقی فکر کنیم فرزند و همسر بیشتر نیاز دارند به آدم و اگر بهشون اهمیت ندبم سیستم خانواده می ریزه بهم

و این همسر و فرزند هست که بیشتر نیازهاشون رو داریم می بینیم 

و عمق نیازهای خواهر و برادرو والدین رو خیلی وقت هست ازشون خبر نداریم چون دیگه باهاشون زندگی نمی کنیم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خیلی نامردیه به خدا حتی اگه همش رو هم نده مطمئنم اونا پول ندارن بازم سه چهارستون کمک میکنه من الان ...

آره واقعا

بهش بگو عجب به اونا پول دادنی داری پس باید به منم بدی رشته انتخاب کنم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خانواده ای که آدم داخلش داره زندگی می کنه بیشتر اولویت هست درسته خانواده های قبلی مون هم اولویت دارن ...

ای کاش کسانی که نمی تونند بعد از ازدواج ،به همسر و فرزند اهمیتی ندند هیچ وقت ازدواج نکنند و همسر و فرزند رو زجر ندند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈