2777
2789
عنوان

بچه ها خيلي حالم بده ديگه خسته شدم

246 بازدید | 40 پست

بچه ها شما شوهراتون از سر كار ميان براشون جيكار ميكنيد غير از غذا و محبت من هر كاري ميكنم هر چقد خوب تر رفتار ميكنم هر چقد كوتاه ميام بدتره 😭😭😭

همشم بهم ميگه قدر نشناس ، بهم ميگه كسي كه لياقت زندگي با منو نداره ، خيلي عصبيه چيكار كنم ؟ حق ندارم يذره اشتباه كنم يا به شوخي اداشو در بيارم ، بهم ميگه آپاچي😭 مگه يه زن بايد جيكار كنه

ميگه دوسدارم شب بيام خونه آرامش بگيرم 

واقعا بايد چيكار كنم ؟

يعني چي دلم ميخواد بيام خونه آرامش بگيزم؟

ديگه جز مرتب بودن خونه و خودم آماده بودن غذا و خةشرويي كار ديگه ميشه كرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک شب که اومد اون شب تو اصلا چیزی نگو مثل همیشه به خودت و خونه برس غذا درست کن باهاش بخور ولی هیچی نگو باد هم نکن لبخند داشته باش ولی زبونتو تو دهنت قفل کن .چایی واسش بیار.بزار تلویزیون ببینه.شبم خوابید بوسش کن و آروم تو گوشش بگو شب بخیر عزیزم

یک شب که اومد اون شب تو اصلا چیزی نگو مثل همیشه به خودت و خونه برس غذا درست کن باهاش بخور ولی هیچی ن ...

هر شب همينم

ولي نميشه كه منم دلم ميخواد باهاش حرف بزنم 

نميشه هيچي نگفت ننيشه هميشه حالت خوب باشه امشب فقط گفتم فردا سركارتون تعطيله ؟ چون بهم گفت پشت تلفن با آنتن نصفه نيمه گفت امروز و فردا ،... شش بعد از ظهر...كار و كاسبيا بستس😑

اونوقت سر همين سوال فك كرد من دارم تيكه ميندازم 😭 كتكم زد