2777
2789
عنوان

بچه ها خيلي حالم بده ديگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 40 پست
پیتزا بپز.تنوع بده به غذاهات.من وقتی می‌خواست بره بیرون کتشو خودم تنش میکردم.از حمام میومد لباساشو ح ...

همه اين موارد و انجام دادم 😑 ولي بيشترش ميكنم دفعاتشو 

واي عزيزم ممنونم واقعا نور اميدو تو قلبم روشن كردي 

شايد بايد تكرار اين كارارو بالا ببرم 

اينم بگم ما تازه دو ساله ازدواج كرديم

و كلا همسرم عصبي مزاجه و استرسي 

زياد دمكرده بهش ميدم

سعي ميكنم حرف بيشتر حرف اون باشه ولي خوب فرشته نيستم شايدا سهوا كار اشتباهي انجام داده باشم

ولي اين نظراتت بهم اين انگيزرو داد كه ميشه با هم خوب باشيمً

فقط يسوال شما ها هم تو زندگي دعوايي كه همسرتون بزنتتون داشتيد؟ من امشب بار سومش بود   دلم ميسوزه كاش بدي كرده بودم

بچه ها واقعا ممنونم

نميدونم چطوري تشكر كنم

مطمئنم هر آدمي صد درصد مسئول خودشو زندگيشه 

منم دارم تمام تلاشمو ميكنم كه مسئوليته انتخابمو بر عهده بگيرم  

اين لينك يه مطلب مفيده به پاس پياماي خوبتون

در رابطه با همين مشكلمه ميزارم شايد مفيد باشه براتون

https://bazdeh.org/ویژگی-که-یک-زن-خوب-برای-شوهرتان-باشید/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اين موارد و انجام دادم 😑 ولي بيشترش ميكنم دفعاتشو  واي عزيزم ممنونم واقعا نور اميدو تو قل ...

معلومه من و شوهرم همو می‌پرستیم ولی همه زن و شوهرها اختلاف نظر دارند راستی باهم کشتی بگیریند وسط گوشتی گازش بگیر بزنش شلوارشو در بیار دق و دلی تو تو کشتی خالی کن

معلومه من و شوهرم همو می‌پرستیم ولی همه زن و شوهرها اختلاف نظر دارند راستی باهم کشتی بگیریند وسط گوش ...

خداروشكر ❤️❤️

براي ما هم دعا كن عزيزه دلم

خيلي خوب بود حرفات❤️ راستي دانشجو چه مقطعي هستي؟

عزيزم  پس تقريبا هم سنيم خيلي خوبه انقد اطلاعاتت بالاست  ممنون بابت ايده هات🌺

همیشه برای یزندگی ایده آل برنامه ریزی میکنم.فکر میکنم.گلم غذا پختن و خانه تمیز کردن مادرش هم انجام میداد متنوع باش با مادرش فرق داشته باش

همیشه برای یزندگی ایده آل برنامه ریزی میکنم.فکر میکنم.گلم غذا پختن و خانه تمیز کردن مادرش هم انجام م ...

بازم ممنونم 

راست ميگي شايد اونقدر كه بايد تلاش نكردم 

راستي ممنون ميشم اگه شد بازم بيشتر از كارايي كه انجام ميدي بگي مطمئنم مفيدة

بازم ممنونم  راست ميگي شايد اونقدر كه بايد تلاش نكردم  راستي ممنون ميشم اگه شد بازم بيشت ...

تو مهمونی ها به خصوص خانواده شوهرت .با الفاظ خوب صداش کن.مثلا آقا محسن.محسن جان.من وقتی جایی میرم و شوهرم بعد از من میاد حتما جلو پاش بلند میشم حالا اگه برا ۵ دقیقه بیرون باشه.احترام بزار احترام میبینی

تو مهمونی ها به خصوص خانواده شوهرت .با الفاظ خوب صداش کن.مثلا آقا محسن.محسن جان.من وقتی جایی میرم و ...

بازم ممنونم 

منم همينكارو ميكنم جلوي پاش بلتد ميشم

از اول يا آقاي من بهش گفتم يا با آقا صداش كردم 

تو خونه شايد لفظ با مزه خودموني دارم 

ولي بازم ميگه تو احترام به من نميداري😑

ولي واقعا انقد خوب ميشم ببينم باز ايراد از چيه