2821
2789
عنوان

تعداد کم اسپرم

279 بازدید | 36 پست

خانوما توروخدا کمکم کنید همسرم آزمایش داد هم اسپرمش ضعیفه هم تعداد دکتر کلی مکمل داد خورد بازم ازمایش داد از قبل هم کمتر شده بود با دارو و مکمل توروخدا بگید چیکار کنم یکسال اقدامم میخام زود باردار شم راهی درمانی میشناسید ک جواب گرفته کسی همیشه هم چیزای مقوی میخوره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام دوست عزیز درمانش سخت نیست و بودن کسانی که ازمایشات بعدیشون تعداد اسپرم به میلیون رسید

ان شاالله برا همسر شمام مفید باشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکم توضیحاتو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

بخدا افسرده شدم کاش منم بچم بشه سرگرم شم زندگیم نظم پیدا کنه بخدا همش از تنهایی و بیکاری و ... خستم

ان شاءالله به وقتش میشه

توکل به خدا

فقط دعا کن خدا به وقتش فرزندی سالم و صالح بهت بده

برای همسر من تعدادش خیلیییی کم بودشکل هم داغون و افتضاححرکت هم کمبعده عمل تعداد خیلی بیشتر نشداما شک ...

خداروشکر شما باردار شدین توروخدا برا منم دعا کنید بخدا افسردگی گرفتم از بس گریه میکنم و در خودمو انقدر قوی نمیبینم برم تو مراحل آی وی اف

خداروشکر شما باردار شدین توروخدا برا منم دعا کنید بخدا افسردگی گرفتم از بس گریه میکنم و در خودمو انق ...

توکل به خدا

به خدا اعتماد کن

غصه نخور

به شوهرت هم غذاهای مقوی بده، سرچ کن

تخم مرغ و غذاهای دریایی خوبن

ال آرژنین داد ژل رویال ویتامین ای امگا سه دو ماه مصرف کرد از داد کمتر شده بود ۳۴ سالشه همسرم منم ۲ ...

چند وقته ازدواج کردی؟

جواب آزمایش خودتون و همسرتون رو بفرست توی پی وی

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

اگه سیگار و قلیون میکشه بگو ترک کنهیا اگه مشروب میخوره

بخدا تو عمرش لب به سیگار و قلیون و مشروب نخورده کلا تو خانواده هامون قفله سالمه سالمه فقط یکم چاقه