2777
2789
عنوان

بچه ها خيلي حالم بده ديگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 40 پست
عزیزم با پیام بهش بگو حرف دلت رو

حرف دلم اينه من چي كم ميزارم ؟ بهش ميگم خب نيازاتو بگو من تا اينجاشو بلدم

والا غذا هر چي بگه ميزارم آخرش ميگه من مراعات كردم بهت گفتم ماكاروني عاخه ماكاروني درست كردن و قيمه درست كردن اونقدا فرقش نيست؟

هر جي خواسته درست كردم هر چي گفته انجام دادم ولي ميگه من بگم چي ميخوام كه ديگه فايده نداره 

ميخوام بدونم شما ها چيكار ميكنيد براي همسراتون 

من دوس ندارم زندگيم بپاشه

خيلي خودمو عوض كردم خيلي كارا كردم كه ميرسه همه چي رو روال باشه ولي بازم يه ايرادي مياد وسط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با پیام بهش بگو حرف دلت رو

ولي عزيزم خيلي ممنونم بابت پيامات بازم تلاشمو ميكنم 

از اين ناراحتم كه ميگه مردم ميرم خونه آرامش ميگيريم ولي من نه

شما ها چيكار ميكنيد كه همسرانتون آرامش داشته باشن تو خونه؟

باورت ميشه يه سال كيك تولد همه اعضاي خانوادشو درست كردم

صبا ساعت پنج پاميشم كاراي خونه رو مرتب ميكنم ، حمام رفته مرتب بعد نمازم براي صبحانه بيدارش ميكنه بعد ميگه تو به من يروز درست و حسابي صبحانه ندادي😭

ميگه براي اينكه بهم صبحانه بدي التماست كردم هميشه 😭

باورت ميشه يه سال كيك تولد همه اعضاي خانوادشو درست كردم 

ایول بابا.به خودت ارزش بده راستش یه مردی تاپیک زده بود می‌گفت دوست دارم میام خونه زنم شاداب باشه.ولی فکر کنم شوهرت از اون مردایی باشه که باید پاشو بزاری تو تشت شیر.ولی یه شب بیا موزیک بزار برقص.من شوهرمو قبل بارداری با روغن ماساژ میدادم الان خودش می‌دونم به خاطر بچه وقت و حوصله ندارم.یه شب شمع گذاشتم .ملافه پهن کردم .چراغ خاموش گفتم لباساتو درآر تا ماساژت بدم با یه موزیک بی کلام ملایم

ایول بابا.به خودت ارزش بده راستش یه مردی تاپیک زده بود می‌گفت دوست دارم میام خونه زنم شاداب باشه.ولی ...

راست ميگي واقعا بايد بزارم تو تشت شير😂

خيلي خوبه بديش اينه من دانشجو ام ، از طرفي ام دارم براي كنكور ارشد ميخوانم ، ژوژمانا و كارام زياده ولي حتما اين كارارو ميكنم واقعا ازت ممنونم حتما اگه نكته ديگه اين بود بهم بگو  تا الان نظراتت عالي بودن❤️

اوووف بعضی مردها رووو بایددد کوبیددد 😁😁😁

امشب واقعا از ته دل دارم ازش ميبرم

ميدوني اينكه ميگه تو هيچ كاري نميكني و همه بار زندگي رو دوش منه ، تو تو خونه چيكار ميكني؟ يا اينكه ميگه ميخواي تو نيم ساعت همه كارايي كه ميگه انجام داديو انجام بدم قلب آدمو ميسوزونه

راست ميگي واقعا بايد بزارم تو تشت شير😂 خيلي خوبه بديش اينه من دانشجو ام ، از طرفي ام دارم بر ...

نه بابا زیاد اونقدر هم نمی‌خواد رو بدی که بزاریش توشیر.منم دانشجوام.بچه دارم.ولی همیشه زیر زبونشو میفهمم که چی میخواد.

نه بابا زیاد اونقدر هم نمی‌خواد رو بدی که بزاریش توشیر.منم دانشجوام.بچه دارم.ولی همیشه زیر زبونشو می ...

الهي ايشالله به سلامتي و دلخوشي بزرگش كني حتما خيلي سخته😑

اون تشت شيرو شوخي كردم علامت خنده گذاشتم🙈

امشب واقعا از ته دل دارم ازش ميبرم ميدوني اينكه ميگه تو هيچ كاري نميكني و همه بار زندگي رو دو ...

پیتزا بپز.تنوع بده به غذاهات.من وقتی می‌خواست بره بیرون کتشو خودم تنش میکردم.از حمام میومد لباساشو حاضر میکردم.گاهی خودم میبردمش حمام.کفشاشو واکس بزن