2777
2789
عنوان

خداحافظ آخرین پاییز قرن...

213 بازدید | 9 پست

چه زود تموم شدی با همون سرعتی که آغاز شده بودی دلم برایت تنگ میشود برایم کلی از این روزهایت خاطره ساختی در ذهنم از باران های پاییزیت بر روی شیشه تا سرمای زودتر از زمستانت. در میان اوضاع نابسامان این روزهایمان بازم دلمان برایت تنگ میشود...

خداحافظی اخرین پاییز قرن با زلزله دیشب تهران. از نگرانیم خوابم نبر بالا سر بچه ها نشستم .الان هم خیلی خوابم میاد ولی از خستگی زیاد خوابم نمی بره

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحافظی اخرین پاییز قرن با زلزله دیشب تهران. از نگرانیم خوابم نبر بالا سر بچه ها نشستم .الان هم خیل ...

ساعت چند؟😨

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خداحافظی اخرین پاییز قرن با زلزله دیشب تهران. از نگرانیم خوابم نبر بالا سر بچه ها نشستم .الان هم خیل ...

زلزله؟!!!

چه ساعتی؟

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
ساعت چند؟😨

ساعت ۳ نصف شب بود 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چ زلزله ای... من بیدار بودم توفشارت پایین بوده

شما برو نیگاه کن خبرشو بعد بیا بگو فشارت پایین بوده 

عکس خبر نشد بفرستم 

زلزله بزرگی ۴ ریشتر . عمق ۸ کیلومتری زمین

مختصات

۹کیلومتری تهران دماوند 

۱۳ کیلومتری تهران رودهن 

۱۶ کیلومتری تهران بومهن

عکس خبر نشد بفرستم  زلزله بزرگی ۴ ریشتر . عمق ۸ کیلومتری زمین مختصات ۹کیلومتری تهران دماوند& ...

ای بابا باز فصل سرما اومد و زلزله هاش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜