2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه پس افرین به شوهرت که انقد عاقله شوهر من فقط میگه اونا بزرگترن هرچی گفتن تو فقط لال شو .البته تا ...

شوهر منم اوایل طرف اونا فک کن گروه تشکیل داده اونا یه تیم من یه تیم هرکی منو میدید میگفت خدا بهت صبر و تحمل بده! ب همه چیم گیر میدادن.. اما شوهرم دیگه فهمید ک واقعا مقصرن باهاشون خیلی سرد شده یجورایی سرش ب سنگ خورد.. توام امیدوارم ک زندگیت عااالی بشه و اگه از اونجا برید حتماااا خیلی بهتر میشید

پسرام دنیام💖

چش شده؟؟؟ 

کرونا گرفت و مرد....راضی به مرگش نبودم .من برای هیچکس مرگ نمیخام....اما کل زندگیم با نبودش عوض شد....تمام کسانی که با من بد بودن به یکباره خوب شدن...فهمیدم اون بوده که تحریکشون میکرده. 

خوش بحالت 

بعد از ۲۰ سال تحمل زخم زبوناش...زیبایی دخترش رو به رخم می کشید. هر کاری میکردم تحقیرم میکرد. خانوادمو مسخره میکرد. ازم بدگویی میکرد... خیلی بد بود خیلی. و من ترسو و بدون حامی. طفلی خودم ....دیگه لال شده بودم ساکت می نشستم میترسیدم

بعد از ۲۰ سال تحمل زخم زبوناش...زیبایی دخترش رو به رخم می کشید. هر کاری میکردم تحقیرم میکرد. خانوادم ...

درکت میکنم چون مادرشوهرم همین بلاهارو سر من داره در میاره پیش فامیل خودش انقدر الکی بد من رو میگه ب دروغ همه حرفی پشت سرم میزنه فقط برای اینکه اگه کسی ازش پرسید چرا باهم حرف نمیزنید بگه ب این دلایل همشم دروغ! منو خیلی خراب کرده ازش نمیگزرم حلالش نمیکنم آبرومو برده نمیتونم از خودمم دفاع کنم چون اون زبونش درازتره و قسم قران رو ب دروغ میخوره همه هم حرفاشو باورمیکنن.. فقط واگزارش کردم ب خدا و امیدوارم حقمو ازش بگیره 

پسرام دنیام💖

درکت میکنم چون مادرشوهرم همین بلاهارو سر من داره در میاره پیش فامیل خودش انقدر الکی بد من رو میگه ب ...

خدا جای حق نشسته.... سعی کن زیاد بهش فکر نکنی. این روزها میگذره و ورق به نفع تو برمیگرده. مطمئن باش