2777
2789

واقعا بخاطر رفتار مادرشوهرت امید به زندگی نداری؟؟؟؟!!!!

بابا بیخیال جلوش وایسا حقشو بزار کف دستش.مادرت بچه بزرگ کرده این همه خون دل خورده اونوقت مادرشوهرت بیاد اذیتت کنه.من همچین مادرشوهری رو جرررررر میدم.

امیدت شوهرت باشه خانوادت باشه.خدای بالا سرت باشه.امیدت خودت باشی .زندگیتو بچسب لذت ببر عزیزم دنیا دوروزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل ازدواج همین جوری بودم. وقتی کسی را میدیدم که داره ازدواج میکنه به شوهرم میگفتم خیلی خله که داره ازدواج میکنه میره خودش بدبخت کنه. اما وقتی بعد 5سال جدا شدم از مادرشوهر تازه مزه ی زندگی را فهمیدم. 

یعنی دیگه خونشون نمیری ؟منم خیلی دق میده مادر شوهرم تو یه ساختمونیم

ماهم تو یه ساختمونیم شوهرم گفت اگه بخوای جواب سلامشو بدی من نمیزارم یعنی انقدر بد هستن. گزاشتمش کنار مثل یه غریبه میمونه برام پسرمم دیگه نزدیکش نمیکنم

پسرام دنیام💖

منم اوایل ازدواج همین جوری بودم. وقتی کسی را میدیدم که داره ازدواج میکنه به شوهرم میگفتم خیلی خله که ...

منم دورم ولی این آخری اس ام اسمشو دیدم نوشته بودبرا شوهرم که این دوتا ازیه ریشه ان یعنی من و دامادش اخه با دامادشم بده گفته بود از زنت میترسی که توگروه پیام ندادی بخدا من فکرم کجاس اون کجا.چندین باربه خانوادم توهین کرده درصورتی که خانواده خودش داداشاش همه زن طلاق داده و معتاد الدنگن ،خانواده من دایی‌ام سیگارم نمیکشن خانواده خودش دهاتی و هفت خط اخه ازاین میسوزم

عجوزه؟؟من نگاهش که میکنم کفتار پیر میبینمش

خدا لعنتشون کنه من فقط ب این امید دلم اروم میگیره میگم من ک زورشو ندارم اما مطمنم خدا تقاص منو ازش میکنه جوونیمو ازم گرفت حلالش نمیکنم

پسرام دنیام💖

ماهم تو یه ساختمونیم شوهرم گفت اگه بخوای جواب سلامشو بدی من نمیزارم یعنی انقدر بد هستن. گزاشتمش کنار ...

خوبه پس افرین به شوهرت که انقد عاقله شوهر من فقط میگه اونا بزرگترن هرچی گفتن تو فقط لال شو .البته تازگی خونه خریدیم خدا کمک کنه زود در میایم از اینجا