2777
2789
عنوان

بچه دار میشم ولی...

363 بازدید | 44 پست

کسی بچه از پرورشگاه آورده بزرگ کنه؟ شرایطش چجوری بوده؟ اطرافیان چجوری برخورد کردن؟

من یه دختر ۱۱ ماهه دارم میخوام یه بچه از پرورشگاه بیارم بجای اینکه دوباره بچه دار شم. راستش مدتهاست دلم میخواد کمک کنم یه بچه طعم داشتن پدر و مادرو بچشه

بهت نمیدن

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگ کردن یه بچه از پرورشگاه کار خیلی سختیه، البته همین که بتونی از پرورشگاه بگیری هم خودش کار خیلی ...

خیلی مصمم و خیلی وقته دارم بهش فکر میکنم دعا کن بهم بدن

چرا؟ حتی بچه های بزرگترو😔

چون بچه داری

مگر اینکه خواهان یه فرزند با مشکل جسمی باشی که دیگه کسی نمیخوادش

الهی بمیرم واسه همشون

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

عزیزم من تو برنامه ایران دادم یه خانواده یه پسر داشتن رفتن بچه بیارن گفتن به زوج هایی که مشکل بچه دار شدن ندارن بچه سالم نمیدن ...و بچه ای که بیماری داره میدن ..من یه بارم اینجا گفتم یه نفر قبول نکرد گفت امکان نداره ولی هم تو نلوزیون دیدم هم گوگل ..اگه میتونین که چه بهتر .اجرت با خدا کلی ثواب داره

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊