2777
2789

خواهر شوهر منم عشقمه ❤️ چندساعت نبینمش دلتنگش میشم

اونم همینطور

صبح بیدار شدم خونه نبود بهش پیام دادم عشقم بیا پیشم تنها

سریع اومد😍 دورش بگردم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم 

خوشبحالت میبینیش کلی خوش بگذرونید باهم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

اقا خیلی جاالبه برام

یکی تاپیک میزنه مادر شوهرم بده فلان همه زور میزنن که مال ما بدتر از توعه

فرداش یکی میزنه مادرشوهرم خوبه همه اصرار دارن شده اندازه  یه مثقال مال ما بهتره

یکی تاپیک میزنه خواهرشوهرم خوبه همه خواهر شوهرا خوبن حالا فردا بیا تاپیک بزن خیلی بده ببین اگه مال همه بدتر از تو نبود😐😐😐😂😂😂

کلا نمیفهمم چرا

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹