2777
2789
چرا چی میشه مگه؟

ببین عزیزم اونا هرچقدرم خوب باشن خانواده همسرتن.

صمیمیت با خانواده همسر اکثرا نتیجه خوبی نداده.

یا این صمیمیت باعث شده به مرور طرف توی زندگی دخالت کنه.

یا حرف هایی رد و بدل شده و بعد همین حرفها پخش شده و دعوا شده.

یا وقتی مشکلی پیش میاد باهمسر این موضوع بازم دردسر میشه چون اونا طبیعتا طرف بچه خودشونن و ممکنه حرفی رو که از رو صمیمیت و احساس نزدیکی جلوشون گفتی رو بگن و باز یه مشکل دیگه درست بشه.

یا اینکه صمیمیته باعث شده احترام هم از بین بره و بعد چندوقت طرف به خودش میاد میبینه دیگه از اون احترام روزای اول خبری نیست.

خلاصه که رابطتون جوری باشه که احترام همو داشته باشید و هر حرفی رو نزنید دردودل نکنید و صمیمی نشید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳انگار دیگه وقت ...

😂😂چرا اینجوری شدی عزیزم نگووووومن ۵تا خواهر شوهرم دارم میمیرم براشون بخدا😍مادر شوهرم جونمه بخدا ی روز نبینمش دق میکنم 😍

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
نه با هم محترمانه برخورد میکنیم ولی دوسش دارم

اینجوری خوبه👌

یسریا مثلا خیلی صمیمی هستن و شوخی هایی میکنن که دیگه هحترامو از بین میبره

خیلیا از سر احساس نزدیکی دردودل میکنن و بعدا بر علیه خودشون میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خواهر شوهر منم عشقمه ❤️ چندساعت نبینمش دلتنگش میشم اونم همینطور صبح بیدار شدم خونه نبود بهش پیام د ...

تو یه خونه اید؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اقا خیلی جاالبه برام یکی تاپیک میزنه مادر شوهرم بده فلان همه زور میزنن که مال ما بدتر از توعه فردا ...

دقیقا موافقم منم همینو خواستم بگم خخخخخ

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 
تو یه خونه اید؟؟؟

آره

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم