2777
2789
عنوان

همین الان دارین چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست

استارتر تروخداااااا ببخشید واست دعا میکنم من دیگه ظرفیت تاپیک ندارم...

بچه ها پسرعمم ۶ سالم یه خار خیلیییی کوچیک ب طور نامناسبی رفت تو دستش خیلی بد یعنی انگار نخ بخیه...بعد من یکم فشارش دادم یهو دیدم نیس فقط پوستش مشخصه....الان ینی کنده شده یا رفته تو؟😥😣😥طوریش نشه بچه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی کم‌ با دخترم امتحان ریاضی خوندم

ی کم تلفنی با دوستم حرفیدم 

حمامم بعدا میکنم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

شام خوردم دارم پایتخن میبینم 

فقط عاشق پنجعلی ام من  

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چطور درست میکنی سیب زمینی و پنیر

ببین عزیزم سیب زمینی بزرگ رو بردا پوست کن درشت خورد کن مثل حاضری بزرگا بعد ۱۰ دیقه بزار تو آب جوش آبکش کن بزار سرخ شه همه طرفش بعد بریز تو ظرف پیریکس با قارچ تف داده شده و پنیر پیتزا بریز روش بزار فر من ذرت آبپزم ریختم😋

من فردا خاستگاری دختر عممه موندم چی بپوشم چیکار کنم ک خوشگل تر دیده شم واسه اولین تو رودر رویی با فا ...

یه کت شلوار دخترونه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
بغض کردم دلم بچه میخواد دیگه

الهی قربون دلت 

منم منتظر بچه ام، میدونم چققققققققققد سخته خدا دل همه ی منتظرارو شاد کنه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ببین عزیزم سیب زمینی بزرگ رو بردا پوست کن درشت خورد کن مثل حاضری بزرگا بعد ۱۰ دیقه بزار تو آب جوش آب ...

فدات عزیزم ک توضیح دادی گلم چ حرارتی و چند دقیقه و ظرف پیرکس هم‌ندارم چیکار کنم