آیداشونم مدیر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 3250 عنوان همین الان دارین چیکار میکنین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست من تازه از حموم اومدم هنوز شامم نخوردم بعدا باید درست کنمشما دارین (داشتین) چکار میکنین؟ به جز اومدن ب نی نی سایت تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 1399/09/28 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 هیچیش نمیشه بابا 😂🤣 فک کردم حالا خاره نره تو رگش بعد بره تو قلبش مجبور شن عملش کنن😐ببین فکرم تا کجاها میره بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
دریاچه_گهر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 4366 فک کردم حالا خاره نره تو رگش بعد بره تو قلبش مجبور شن عملش کنن😐ببین فکرم تا کجاها میره نه بابا ما بچه روستا هزاران خار رفت تو بدنمون
شکلاتییییییییییییییی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 12723 الهی قربون دلت منم منتظر بچه ام، میدونم چققققققققققد سخته خدا دل همه ی منتظرارو شاد کنه خدانکنه عزیزماره واقعا خیلی آه و حسرت تو دلمه انشاءالله همین زودیا خبر مامان شدنتو بیای بدی عزیزم میشه برای حاجتم که اینده و زندگیم رو تغییر میده از ته دل دعا کنید و صلوات بفرستید...