2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناهار ک مامانم ایناخونمون بودن قرمه سبزی داشتم دیگه تازه رفتن فکر نکنم حال اشپزی داشته باشم همین نی ...

غذا از ظهر نمونده برات

معمولا بعد از مهمونی کلی غذا باقی می مونه 

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
غذا از ظهر نمونده برات معمولا بعد از مهمونی کلی غذا باقی می مونه 

خب من بدم میاد غذای ظهرو شامم بخورم مخصوصا قرمه سبزی وقتی یه باربخورم رفت ۶ماه دیگه هوس کنم😂😂بعدشم ک پلو اصن نمیخورم شبا مگه اینکه مهمونی باشه درحد۶قاشق

خب من بدم میاد غذای ظهرو شامم بخورم مخصوصا قرمه سبزی وقتی یه باربخورم رفت ۶ماه دیگه هوس کنم😂😂بعدشم ...

من بعد از مهمونی آنقدر خوشحالم چون وعده بعدی غذا داریم 

تنها غذایی که بدم نمی یاد گرم کنم و خیلی دوست دارم بخورم قرمه سبزی مونده است

لعنتی خوشمزه

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
من بعد از مهمونی آنقدر خوشحالم چون وعده بعدی غذا داریم  تنها غذایی که بدم نمی یاد گرم کنم و خی ...

خب منم خوشحال میشم ک فرداش لم میدم ناهار درست نمیکنم😂 اخه میدونی شام هرچی میشه خورد ولی ناهار هم پلو دارم هم خورشت راحت