2777
2789
عنوان

این بدشانسی ها عادیه یا نه

123 بازدید | 21 پست

تلقین نمیکنم و بزرگسازی هم نمیکنم ولی خب ببینین عادیه 

اولا ک من قبل نامزدیم خب با کس دیگ درارتباط بودم اینم نامزدم میدونه خب ولی بعد ارتباط منو نامزدم این ادم رو چندجا اتفاقی دیدیم این بکنار نامزدم رفت سرکار فامیلی صاحبکارش 😅فامیلی اکس من بود 

اون ب کنار باز دخترخالم عکس عروسی این ادمو فرستاده تو واتساپم باز نامزدم دید 😐

درصورتی ک من اصلا پیگیر این ادم نیستم و خونمون جای دیگس و کلی فاصلس باهم و چیزای دیگ 

و خیلی چیزای دیگ 

2.چیزی سفارش میدم دورتر ازحد معمول میرسه پستچی مثلا تصادف میکنه یا فروشنده بیمارستانی میشه و... 

3.کارت ملیم اومده بود کل شهرمون گشتیم تا پیداش کردیم اوم دفترپیشخوانی ک ثیتنام کرده بودم تعطیل شده بود و کارت ملی من و چندنفر دیگ ب جای دیگ منتقل شده بود 

رفتیم اون پیشخوانم. تعطیل بود بعد 2روز معطلی و گشتن بالاخره کارتمو گرفتم 

4.کارت بانکیامو میخوام عوض کنم یا سیستم قطعه یا یچیزی ندارن باید معطل شم یا فرداش برم 

و... 

5. نامزدیم 4ساله ادامه دار شده نمیتونیم عقد کنیم همش ی مانعی هست 😅 

شما هرچیز زندگی منو اینجوری با مانع و محالات فرض کن 

نمیدونم بخدا چرا همچینه دلم میخاد یروز اسوده باشم از چیزی ولی همیشه محال ترین چیز ممکن برا من اتفاق میوفته چیزیک مثلشو تو فیلما دیدین 😊نمیدونم چیکارکنم بااین تقدیر 

خیلیم دعا کردم پیش خدا و حرز امام جوادم گرفتم 

نمیگم بده زندگیم ولی انچنان خوب و روالم نیست برا کوچکترین چیزا باید صبرکنم یا نشه 

خسته شدم دیگ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه .پیام برای خواهرم فرستادم همسرش دید و...این اتفاقات برای همه می افته

واقعا عادیه؟ ینی ی سناریو محال تو ذهنت فرض کن اون واسه من اتفاق میوفته 

پیام دادن ب خواهر چ ربطی داشت نفهمیدم

همه مشکلات خودشونو دارن منتها تو وسواس گرفتی و بهش میگی بدشانسی

وسواس ندارم والا از بچگی همینه همه بهم میگن بدشانس 😅

واقعا عادیه؟ ینی ی سناریو محال تو ذهنت فرض کن اون واسه من اتفاق میوفته پیام دادن ب خواهر چ ربطی داشت ...

اینکه نامزدت عکس رو دیده میگم عادیه بفرسته نامزدت ببینه.۴ سال دانشگاه بودم هرسال پام میشکست با پای گچی دانشگاه میرفتم انفاق پیش میاد .

اینکه نامزدت عکس رو دیده میگم عادیه بفرسته نامزدت ببینه.۴ سال دانشگاه بودم هرسال پام میشکست با پای گ ...

ای بابا 🥲

اخه هربار چیزی ازاون طرف میاد دعوا میشه 

بعد اصلا من تو فکرش نیستم ک جذبش کنم 

اون ب کنار دلم میخاد مث بقیه باشم وقتی ذوق دارم ب چیزی برسم یا موانعی نباشه

سر ی جریان ما هزارتا درو زدیم نشد ک نشد 

باور تکن ‌بهشون بگو انرژی منفی بهم ندید خیلی هم خوش شانس هست ‌بختم بلند

من همیشه همینو میگم 

میگم شده بجنگم تااخردنیا ولی خوشبخت میشم و حق خودمو میگیرم متاسفانه من الان ب شدت صبور و کسل کننده شدم ازخودم بدم اومده 

ای بابا 🥲اخه هربار چیزی ازاون طرف میاد دعوا میشه بعد اصلا من تو فکرش نیستم ک جذبش کنم اون ب کنار دل ...

انشاالله بهنرش برات پیش میاد ‌حق داری نگران و دلواپس باشی ولی نگذار روت اثر منفی بزاره 

روحشون شاد .ببخشید 😵‍💫😵‍💫خب اون زمان که بودند چطور بود ؟

ممنون رفتگانتون 

ببینید زندگی و انتخابات و سرنوشت مادرم شاید کمی زمینه ساز زندگیم باشه اما من ی ادم دیگم و راهمم راه دیگس حرف شما کاملا اشتباهه

انشاالله بهنرش برات پیش میاد ‌حق داری نگران و دلواپس باشی ولی نگذار روت اثر منفی بزاره

نه گاهی خیلی اذیت میشم مث همه گریه میکنم و فکرخودکشی دارم ولی خب زودم خوب میشم ولی دوست دارم یکبارم ک شده همچیز ساده و روون بگذره تا گیردار و صبرطوری