2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

1332 بازدید | 72 پست

کسی هست که اطلاعی داشته باشه؟ 

میخوام پزشکی یا دندونپزشکی آلمان بخونم ولی معدل دیپلمم 16.5 هست 

و مشکل زبان المانی هم دارم ک اونو یاد میگیرم

با این معدل بهم پذیرش میدن دانشگاه های دولیتش؟ 

و اینکه اولین کاری ک باید بکنم چیه؟ به سفارت زنگ بزنم وقت بگیرم؟ یا چیکار کنم

درضمن دارم برا کنکور میخونم چون میگن قبولی تو کنکور تاثیر داره برا پذیرش و اونجا نشون بدی قبولت میکنن(نمیدونم درسته یا ن) 

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلگرام بنویس هلفن  برو تو گروهش یا کانالش بهت اطلاعات میدن  برای پزشکی ، روسیه هم هست ...

ن خانوادم فقط کشورای اروپایی میذارن

تو تلگرام بنویس هلفن  برو تو گروهش یا کانالش بهت اطلاعات میدن  برای پزشکی ، روسیه هم هست ...

چجوری بنویسمش😅

نه عزیزم معدلت پایینه در ضمن اونایی که ویزای تحصیلی میگیرن مدرک زبان بین المللی و هزینه دو سال تحصیل دانشگاه در سفارت بلوکه میشه و کلیه هزینه های تحصیل و زندگی به عهده خودته

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه عزیزم معدلت پایینه در ضمن اونایی که ویزای تحصیلی میگیرن مدرک زبان بین المللی و هزینه دو سال تحصیل ...

بله عزیزم اونا رو میدونم

فقط تو معدل موندم نمیدونم چیکارش کنم😪

پول میخواد؟؟پول زیادد؟ بعد میگم مهندسی چی؟اگ معدلت سه سال بالای۱۸باشه میتونیم بریم؟😢😭

اره 10336 یورو باید نشونشون بدی ک داری

بله عزیزم اونا رو میدونم فقط تو معدل موندم نمیدونم چیکارش کنم😪

گفتن که نمیدن الکی اقدام نکن ریجکت بشی کارت خراب تر میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori