2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

1412 بازدید | 149 پست

سلام من و رلم پنج ماه باهم بودیم تو این پنج ماه خیلی زیاد بیرون رفتیم و خوش گذروندیم خیلی زیاد خوب بود 

شوخی و خنده و این حرفا دیگه دوتامون رو ابرا بودیم و گفتیم اونی که میخایم رو پیدا کردیم 

گفته بود بهم مامانم راضی نیس دخترخالمو میخاد اما من راضیش میکنم نگران نباش 

با هر طور و بدبختی شد راضی شدن دوروز قبل اومدن ب خاستگاری فهمیدن ما باهم دوستیم و بهانه آوردن که نمیخایم و اینا 

من هم با کلی بیچارگی و دعوا با پدرم راضیش کردم 

دوروز پیش ساعت 12 این اتفاق افتاد و توی این مدت آقا جا زده 

که حال مادرم خوب نیس دکتر گفته مراعات کنین نکنین سکته میکنه 

دیشب توی چت هرچقد دلداریش دادم ک درستش میکنیم حتی راضی بودم خودم برم با باباش حرف بزنم 

اما گفت نه به من فکر نکن درستو بخون زندگیتو بکن و این حرفا

دیشب به مادرم هم گفته راضی شدن شدن نشدن عروس بشه 

من هم از هیچ لحاظ کم ندارم نه قیافه نه هیکل نه خانواده 

حتی خاستگارای قبلم هم خیلی ازین آقا بهتر بودن 

ولی من اخلاق ایشون رو خیلی دوس داشتم و فک میکنم هیچ آدمی دیگ پیدا نمیشه ک چنین اخلاقی داشته باشه

دارم دق میکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عاشق کدوم اخلاقش شدی 

جازدن و بی معرفتی و نامردی؟

عشق کورکورانه جلوی چشماتو گرفته 

از اخلاق مردونگی رو هم تا اینجا نداره 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
عجب فیلمی در آورده مادرش

خیلی زیاد انشالله که خدا سرش بیاره 

چون واقعا دل منو شکست 

من از لحاظ قیافه واقعا کم ندارم و خاستگارایی داشتم ک این اقارو میکنن تو جیبشون 

ولی مادرش گفته درسته خوشگله ولی مهر نداره برا من طلا هم بشه مهر نداره

ولش کن بابا،،ننش یکم ننه من غریبم بازی در آورده اونم جا زده،،نمیخوادت دیگه هیچوقت غرورتو واسش نشکن،به جاش پیشرفت کن تا ببینه چی از دست داده و چشش درآد

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
ینی فراموشش میکنم؟ 

من ک جای تو نیستم 

به تمام مسئله و زندگیت هم وافق نیستم 

ولی با این چن خط توضیح پسری اینکارو با من میکرد به بدترین شکل ممکن  ولش میکردم و فراموششش و هزار برابر  به خاطر بذ دل بودنش و بی معرفتیش ازش متنفر میشم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !