2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست

سلام به امید کاهش خوب واسه همه یکشنبه   روز فست من تا به الان ، صبحانه خرما دو عدد+ گردو +پرتقال + اب گریپ فوروت و لیمو شیرین  ، پیاده روی یک ساعت ،  عصرانه ظرف سالاد شامل عدس پخته چهار قاشق + نخودفرنگی +ذرت پخته + فلفل دلمه + گوجه + کلم قرمز  و یک کاسه ماست و خیار  ، در مجموع با ۵۷۰ بسته شد     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها ینی چی چرا انقد غیب شدین😥😥😥😥

منم موافقم خیلی

یادم نمیاد تو زمان شهرزاد و سها و.... بودی یا نه

از اون موقع که اون بچه ها رفتن 

کلا دیگه این رفتنا و غیب شدنا زیاد شد

نمیدونم شانس منه یا چی

هر سری من میام جدی رژیم بگیرم

اینجا پر پر میشه

منم موافقم خیلی یادم نمیاد تو زمان شهرزاد و سها و.... بودی یا نه از اون موقع که اون بچه ها رفتن&nb ...

اره دقیقا

اره یادمه☹️☹️☹️

خیلی تاثیر داره نبود بچه ها

رو من ک خیلی تاثیر داره🥺

یادمه نزدیک عید الهه چالش میذاشت 😞

اره دقیقا اره یادمه☹️☹️☹️ خیلی تاثیر داره نبود بچه ها رو من ک خیلی تاثیر داره🥺 یادمه نزدیک عید ...

من اون زمان بیشتر لطمه خوردم

چون تنهاییم تو این تاپیک میگذشت و با بچه ها میگفتیم میخندیدیم

ولی دیگه سعی کردم برام مهم نباشه

ولی بازم انگار نمیشه

انگار آدم خو میگیره با بچه ها حتی مجازی

افرییین😍 درود خدایان بر تو باد یذره منو دعوا کن.گند زده شده ب رژیمم.همش میخورم.ورزشمم ک بخاطر این ...

توروخدا کم نیااار

میدونی بیشتر ازین که کم کردی برمیگردونی دخترررر

شل نشووو

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

سلام 

من امروز فست بودم 

صبحانه یک تخم مرغ اب پز +۱ کب دست نان بربری+۲ تا گردو 

ناهار :۱۲۰ گرم فیله مرغ ابپز+خیارشور نصف لیوان +۱/5 لیوان کدو ابپز+ ماست کم چرب ۵قاشق

شام :پرتقال ۱ عدد

کالری ۵۰۹😊

ورزش رو هم که کلا این هفته جز یک روز تعطیل کردم😔

@متولدمرداد۶۸  

@نیکاااا97  

@آسنات99  

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
سلام گزارش امروز من صبحانه =7 ق آش سبزی و دوکف دست نان سنگک ناهار=۱۰ ق برنج بدون روغن و ۴ ق خورشت قی ...

سلام عزیزم عالی بودی ولی بهترصبحونه روباپروتین شروع کنی تخم مرغ،شیر،کره بادام زمینی عسل👌