2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست
اهااااای یکی بیاد ب من انگوزه بده چرا انقد اینجا سکوت شده☹️☹️☹️☹️☹️

عزیزم نبایدجا بزنی به هیچ قیمتی ما خوب شروع کردیم پس باید به نتیجه برسیم 

به این فکر کن تا تابستان این چربی های لعنتی باید اقلا۱۰کیلو کم بشن وتو عکسای بیرون رفتنامون ازسالهای دیگه خیییییییلی خوش اندام تر بیفتیم 💪💪💪💪💪💪

پ . ن من تو عکسای دسته جمعی خجالت میکشیدم کنار جاریا باشم میرفتم کنار مادر شوهر که چاقه ولی خیلی وقتا عکس دسته جمعی و میپیچوندم😬😳😢

چون پدر شوهرم باغ داره و تقریبا هر جمعه اونجا جمع میشیم

اونام که عاشق عکس 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عزیزم نبایدجا بزنی به هیچ قیمتی ما خوب شروع کردیم پس باید به نتیجه برسیم  به این فکر کن تا تاب ...

اوه اوه جاریا پس لاغرن🤣

من خداروشکر جاریم مث خودمه

برعکس خانواده شوهرم همه لاغرن😑

باید بخاطر اونا لاغر کنممممم چشاشون دراد

همه ۵۰ کیلو ۶۰ کیلون☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستای مهربونم و اعضای محترم تاپیک  🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ...

سلام عزیزدلم 🐥🐥 عیدت مبارک باشه 🎊🎊 ان شاءالله تمام روزای زندگیت عید باشه و برکت وجود حضرت محمد در لحظه لحظه زندگیت مشکل گشا باشه❤❤❤

ببخشید من چند روز نتونستم بیام سایت😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام  @فندق-فسقلی  ممنون میشم اگه جوابم بدی  من قدم ۱۵۷و وزنم ۷۳ ست، وزن هدفم رو چند ...

سلام گلم 🐥🐥 اول اینکه ببخشید من چند روزه نتونستم سایت بیام و دیر جواب دادم💛💛💛

خیلی خوش اومدین 🌸🌸

گلم هدف سلیقه ای هستش،،شما قدت 157 نرمال اینه ک ده تا زیر قد باشی،،بعضیا هم وزن قدشون میخوان بعضیا زیر... استخوونی دوست داری یا پر؟،،،استخون بندیت درشته،یا متوسط یا ریز؟ و اینکه چند سالته؟

ب نظرم 50 بشی خوبه👌🏻

اشکالی نداره شاید اولش وزنت ثابت بمونه یا نهایت 5/ یا 1 کیلو افزایش داشته باشی ولی بعدش تو مسیر میوفتی و کاهش خواهی داشت عزیزم🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
 سلام ببخشید  من میخواستم عضو گروه شما باشم، عکس پروفایلمو گذاشتم. باید تایید بشه  ...

سلام گلم

فست مثل شوک برای بدن عمل میکنه و سرعت و کیفیت کاهش رو بهتر میکنه،،،فست کمک ب بهتر کم شدن وزن میکنه،،برای تغییر سایز حتما حتما باید ورزش داشته باشی ک شامل هوازی و قدرتی هستش

هوازی برای کم شدن وزن و قدرتی برای کاهش سایز👌🏻👌🏻

اگر توانایی گرفتن فست رو داری پیشنهاد میکنم بگیری،،،هفته اول فست نگیر از هفته دوم با فست 700 شروع کن و وقتی بدنت عادت کرد  با 500 ببند گلم،،،،در غیر این صورت همان فرمول بدون فست رو بگیر🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
 سلام ببخشید  من میخواستم عضو گروه شما باشم، عکس پروفایلمو گذاشتم. باید تایید بشه  ...

این قسمت از سوالت رو فراموش کردم جواب بدم👇🏻👇🏻

همه غذاها مجاز هستن،،،فقط موارد زیر رو باید رعایت کنی 👇🏻

فست فود، تنقلات، بستنی، کیک، پفک، نوشابه، آبمیوه های صنعتی، تا حد ممکن حذف ❌❌❌ در صورت استفاده بسیار محدود ✅✅✅

برنج، نون،سیب زمینی،،ماکارونی محدود،،،،برنج یا ماکارونی مجاز ب 3 روز در هفته در حد 7/8 قاشق

رژیم ما بیشتر سالم خوری هستش،،سعی کن مواد غذایی سالم و طبیعی استفاده کنی،،،از شیرین کننده های طبیعی مثل عسل شیره خرما انجیر انگور توت 

نون هم اگر سبوس دار باشه چه بهتر،،من نونم چاودار یا روگن یا جو یا چند غله یا گندم کامل استفاده میکنم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم 🐥🐥 اول اینکه ببخشید من چند روزه نتونستم سایت بیام و دیر جواب دادم💛💛💛 خیلی خوش اومد ...

سلام خوبی؟ 

با توضیحت من اگه بخوام 10 تا زیر قدم باشم باید بشم. 51😲😲😲چیزی ازم نمیمونه که🤭🤭🤭

من یه بار میرفتم دکتر رژیم همش اصرار داشت به من بگه تو خیلی تجمع  چربیت بالاست و از این حرفا

هی من میگفتم آقا جان من استخون بندیم درشته تو کتش نمیرفت که

آخر با این دستگاه مستگاه هاش میزان چربی بدنمو اندازه گرفت فکر کنم 30 اینا بود

بعد گفت چقدر استخون بندیت درشته، درصد چربیت خیلی پایینه🤣🤣🤣🤣🤣

خلاصه من خودم به شخصه فکر میکنم 58 بشم عالییییی میشم

سلام گلم خوش اومدی❤❤❤ دو صغحه ی اول و کامل بخون و شروع کن سوالی داشتی ازم بپرس😉💜❤

ممنون عزیزم، حتما 😘

فقط من چون امتحان دارم و نمی تونم فست بگیرم چون با فست تمرکز ندارم، فعلا از فرمول دوم کالری شماری می رم ولی از سه هفته دیگه فست رو هم امتحان می کنم

دوتا سوال کوچولو هم داشتم ممنون می شم پاسخ بدی🙏 من الان برای ورزش، هوازی ۶۰۰۰ گام پیاده روی می رم هر روز، از فردا هم نیم ساعت قدرتی کار کنم مثلا درازنشست یا پلانک و ... کار کنم کافیه؟

سوال دوم :این آب و سرکه اول صبح که قبل از صبونه اس به معده آسیب نمی زنه؟خودم دوست دارم امتحانش کنم ولی می ترسم

ممنون برای وقتی که گذاشتی😘🌹

سلام خوبی؟  با توضیحت من اگه بخوام 10 تا زیر قدم باشم باید بشم. 51😲😲😲چیزی ازم نمیمونه که🤭 ...

سلام مائده جان خوبی؟

آره گفتم ک سلیقه ایه،، البته بسته ب استخون بندی هر شخصی و میزان چربی بدن هم متفاوته،،،عزیزم😂

مثلا من خودم دوسداشتم بیش از ده تا زیر قدم باشم 

من استخوونی دوست داشتم،،،

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام مائده جان خوبی؟ آره گفتم ک سلیقه ایه،، البته بسته ب استخون بندی هر شخصی و میزان چربی بدن هم مت ...

واقعااااااا؟

حالا ببین فکر کن من بشم 51 فقط یه کیون ازم میمونه🤣🤣🤣🤣چون لامصب هرچی لاغر هم بشم اون به قوت خودش سرجاش باقیهو تکون نمیخوره لامصب🤣

واقعااااااا؟ حالا ببین فکر کن من بشم 51 فقط یه کیون ازم میمونه🤣🤣🤣🤣چون لامصب هرچی لاغر هم بشم او ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااای تصورت کردم🤣🤣

من اولین جا اون آب شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واااای تصورت کردم🤣🤣 من اولین جا اون آب شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو از بندگان برگزیده ای خبر نداری

شوهرم چند شب پیش بهم گفت معلومه داری لاغر میشی😍😍گفتم جدی؟ چطوری از کجا میفهمی؟ 

گفت پاهات کوچیک شده کیونت خیلی بیشتر به چشم میاد🤣🤣🤣🤣🤣