2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
سلام بچه ها خوبید کجایید دلم براتون تنگ شده  @آلاهیدا     @negin_slh   &nb ...

سلام عزیز دل 

من دیگه دوستان تگم نکردن منم کلا رژیمو بیخیال شدم😓

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گزارش امروز من صبحانه =7 ق آش سبزی و دوکف دست نان سنگک ناهار=۱۰ ق برنج بدون روغن و ۴ ق خورشت قیمه و ۳ ق ماست و ۲ ق ترشی  میان وعده=گردو و خرما و ماست و خرما  شام=گوشت چرخی و گوجه و قارچ و یکم فلفل دلمه  کالری دریافتیم ۱۱۶۹ کالری مجاز ۱۲۰۰ ورزش نداشتم  ولی کلی کار خونه تکونی  وآب ۸ لیوان  @آسنات99   ممنونم عزیزم چک کنی

خدایا شکرت
خوب اشکالی نداره الان کم کنی بهتره تا همینطور وزنت بالاتر بره و وزن کم کردنت سخت بشه دختر خوب تو ف ...

سلام قربون دستت این آدرس تلگرام رو بده برم ببینیم انگیزه میشه واسه ورزش کردن

من تو ورزش خیلی تنبلی میکنم

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

@دیانا24 @zahra_s @زی_زی_گولووو @گلعنبر  سلام عزیزان من امروز خگخ بودم خونه خواهر 

خیلی نتونستم چیزهای متنوع بخورم ون خونه خودم نبودم

خرما زود زود خوردم سیب گوجه خیار سبزی خوردم شیطونه گول زد یه دونه تافی خوردم 😳ولی به جز چشیدن غذا هیچ چیز دی گه ای نخوردم  اونم مجبوری خواهرم عمل کرده دو بار براش غذا پختم ورزش هم نتونستم ۸ لیوان آب خوردم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سلام قربون دستت این آدرس تلگرام رو بده برم ببینیم انگیزه میشه واسه ورزش کردن من تو ورزش خیلی تنبلی ...

ببین بدون برنامه یهو پاشو ورزش کن یهویی

لینک اول برای صبا هست. چالش برگریزون اول انجام بده تا کلا با برنامه ش و روشش آشنا بشی

https://t.me/tasteoffitnesss 

دومی برای ایلین. یذره سخت تره ولی چالش شکم داره و چالش هاش برا مبتدیا خوبه

https://t.me/one15fitness 

حتما میتونی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

چون خودمو مقید کردم حتما گزارش بدم اینم امروز بود

مجاز ۱۶۲۰

مصرفی ۱۵۹۴

ورزش۴۰دقیقه

صبحانه نون پنیر گوجه خیار

ناهار جوج باااا نه بدون نوشابه با سبزی و ترشی

شام هوچییی انقدر کار داشتما