2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

سلام علیکم دوستان با اراده 😎✋🏻

گزارش امروز 

صبحانه = نان لواش ۲/۵ کف دست + ۷ گرم کره + یک قاشق چای خوری مربای به + ۱ گردو ( ۱۷۶ )

میان وعده = چای سبز + ۱ خرما ( ۱۹ )

ناهار = ۶ قاشق خورشت قیمه بدون سیب زمینی + ۴ قاشق ماست کم چرب + ۱/۵ لیوان سبزی خوردن ( ۳۶۲ )

میان وعده = چای سبز

شام = دو تکه پیتزا مخلوط ( ۴۸۰ ) 😬😬 بدون سس ✖

۸ لیوان آب

امروز دوبار ورزش داشتم 

صبح = ۱۰ دقیقه پیاده روی + ده دقیقه رقص + ۱۵ دقیقه قدرتی

عصر = ۳۰۰۰ قدم پیاده روی  

کالری مجاز ( ۱۱۶۰ ) کالری مصرفی ( ۱۰۴۰ )

💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

@گل_ایل  @کیان_جوون  

شما چه کردین 🤗🤗🤗🤗

@sanaz718 سرگروه جان شما هم یه نگاه بنداز 😘

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
سلام فندقی جون من دیروز فست نگرفتم که امروز بگیرم اما دیروز از کالری مجاز۴۰۰تا بیشتر خوردم امروزم تا ...

سلام عزیزم،،همون 400 تا رو از امروزت کم کن،،،فستت رو همون شنبه بگیر گلم

ورزشت رو بیشتر کن 💛🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم،،همون 400 تا رو از امروزت کم کن،،،فستت رو همون شنبه بگیر گلم ورزشت رو بیشتر کن 💛🐥

خب امروز فست گرفتم۷۰۰تا بازم زیاد شد فردا۵۰۰کم کنم جبران میشه؟

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
@mami_sadra     سلام عزیزم ببخشید من دیشب گوشیم تو شارژ بود گفتم بچه هارو میخوابونم و پ ...

اشکال نداره عشق جان.عیدت مبارک

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام علیکم دوستان با اراده 😎✋🏻 گزارش امروز  صبحانه = نان لواش ۲/۵ کف دست + ۷ گرم کره + یک ق ...

سلام عزیز دل خانوم مانکن  

خیلی عالیه آفرین واقعا         

امیدوارم منم بتونم اندازه شما رعایت کنم ولی متاسفانه همش از دستم در میره میزنه بالا کالریم  

راستش یکم ناامید شدم وزن فک میکنم خوب کم کردم ولی سایزم به نظرم اصلا تغیر نکرده هی ناامید میشم میگم نمیشه و انتحاری میزنن

اگه وقت داشتی و تونستی یکم بهم انگیزه و امید تزریق کن و بگو که چیکار کنم که انتحاری نزنم

فدای تو 

خدا نکنه😇😍💋

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
[QUOTE=180573767]سلام عزیزم به به کاهشت مبارکککک وپایدارررررسبزشدنت مبارککککککک😍💜💚💙❤❤💛🎉🎊🎇🎆 ...

قربونت عسیسممممم انشاءالله همیشه موفق باشی 😘💪اذیتم نکردی همیشه عالی بودی😍

منم دلم برات تنگ میشه🙁اماازاینکه دارم میبینم به هدفت نزدیکترشدی خوشحالم میکنه💪💚💛❤💙💙💜

اشکال نداره عشق جان.عیدت مبارک

قربونت برم

به همچین خانوم😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒