2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست داشتم سقف ساده تر بود و کف هم پارکت بود متراژم بیشتر بود اما خب به پولمون نمیخورد واسه همینم کل ...

عزیزم اشکال نداره ایشالله کم کم درستش میکنی منم اول که خونمون خریدیم اصلا دوسش نداشتم یکم درستش کردیپ بعد پولمون تموم شد حالا فعلا همونجوری هست تا بقیشو یا درست کنیم یا حالا ی جای دیگه رو بگیریم سخت نگیر خودتو اذیت نکن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

عزیزم اشکال نداره ایشالله کم کم درستش میکنی منم اول که خونمون خریدیم اصلا دوسش نداشتم یکم درستش کردی ...

اره همسرم میگه مثل قلک خرجش میکنیم میره رو قیمتش میفروشیم

اره ماربل و این چوبا رو اصلا دوست ندارم میخاستم این ستونی که وسطه بزرگتر شه که روش تی وی نصب شه نمید ...

به نظر من این کارو نکن چون حال خونت مسطتیله بعد اونم میاد جلو از این طرفم اون پکیجه اومده مبلم بزاری خیلی عرض خونه کم میشه و این که ستون رو بولد نکنی بهتره یکم اکسسوری و روح بده

مثلا گل طبیعی اگه دوست داری ترکیب رنگ طوسیم با سبز و نارنجی خیلی قشنگ میشه

جهت فرش ها رو عوض کن .اونجوری درست نیست .فرش ها رو خرتناق هم نچسبون .ریشه ی فرش به سمت میل روبروی پرده باشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به نظر من این کارو نکن چون حال خونت مسطتیله بعد اونم میاد جلو از این طرفم اون پکیجه اومده مبلم بزاری ...

این که تی وی کنار در ورودیه اصلا دوسش ندارم واقعنم نمیدونم کجا بزارمش

اره همسرم میگه مثل قلک خرجش میکنیم میره رو قیمتش میفروشیم

اره دقیقا

البته اگه قصد فروش دارید سعی کن خرج نکنی چون به قیمت منطقه و سال ساخت میخرن مثلا تو اگه کابینت ۵۰۰ملیونی ام بزنی طرف نمیاد پول کابینتم بده اونجوری ضرر میکنی هرچند که الان ثانیه ای همه چیز گرون میشه ...

مبلات دقیقا مثل مبلای مننه منتهی رنگش کرم استخونیه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو