2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064580 بازدید | 118822 پست

سلام عشقولیا😍😍

صبحانه دوکف سنگگ،نصف قوطی کبریت پنیر،گردو،خرما

ناهار شیر پلو😋۷قاشق،ماهی دودی،کشمش تفت داده شده۱۰تا،ماست۴قاشق

میان وعده پفیلا،سیب،انار،پسته۱۰تا،توت خشک۳،

شام میخواستم لوبیا چیتی بخورم نمی‌دونم بخورم یا نه (اگه ۸قاشق بخورم کالریم پرمیشه)چون امروز نونو برنج خوردم نظرتونو بگین بخورم یا با میوه پرش کنم؟🤔

ورزش حلقه ۱۵مین،ویه ساعت قدرتی و هوازی

@آسنات99   @shaparakشرقی   @princesspeach   @شومیخک @آلاهیدا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین بازم کم کردی من اون روز حوصله نداشتم نیم ساعت مونده به ۵ اومدم ۳ کیلو اضافه کردم حال و حوصله ا ...

ناراحت نباش حتما فیکه ۳ کیلو. کاذب داره نشون میده

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

سلام دوست جونیا.

من امروز تولد داداشمه کلی برنامه ریزی کردم چکارکنم هم عقده ای نشم هم کالریم نزنه بالا.

صبحانه ی کف نون سنگک با ی ق مرباخوری کره بادام زمینی خودم ساز

ناهار الویه بدون مایونز تولد با ی کف نون سنگک  

شام ی برش کوچولو کیک تولد که تاحدامکان خامه شو گرفتم با دو ق ژله  

میانوعده دو تاکیوی ی سیب ی پرتقال سه تا انجیرخشک نصف لیوان شیرکم چرب و دوخرما

ورزش نیم ساعت حلقه نیم ساعت قدرتی

@سمیه1396  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

ازین کره بگم براتون عاااالی.با آسیاب و میکسر خودم ساختمش. مواد توش بادام زمینی خام که بو دادم با کنجد و روغن زیتون ی کم عسل و خیلی کم نمک.عااالی و رژیمی  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

سمیه جونم بنظرت فردا اولین روز خگخ رو برم؟تلافی تولد امروز بشه؟هرچند از رو کرفس  حساب کردم نزد بالا کالری ولی خوب... تو خگخ نباید کالری حساب کنم دیگه؟

سلام شومیخک جون اگه کهیر باشه با شستشو با آب خنک و خوردن آبلیمو یا سرکه سیب و همینطور خوردن مقدار ق ...

سرکه سیب بخورم؟ یا بمالم به محل دونه ها؟ فقط خوب بشن😭 ببین گوشه لبم تا فکر کن یک خططط رفته نزدیکای چونه،

ممنون ک جواب دادی ولی همین اسم رو تو بازار زدم ۱۰تا آپ اومد که😕 @خوشگلشششونم  

برای بچه ها چند بار فرستادم قبلا که عکس میشد بزاریم..ببین کسی نداره ازش بگیر عزیز☺😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

ی سوال دیگه که دیروز ج نگرفتم.برای یبوست شدید که بنده بهش مبتلا هستم چن تا انجیرخشک تو روغن زیتون خیسوندم ولی میترسم بخورمش نمیدونم کالریش چقده.میترسم بخورمش.اخه این روغن زیتون خودش چاق کننده نیس؟

@سمیه1396