2789
عنوان

این طلا رو برام قیمتش و محاسبه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست
کارتیر، ونکلیف اینا کلا وزن دارن ولی ظریفن، خدا شانش بده این دوس پسرا رو از کجا پیدا میکنید

قصدمون جدیه چون

ونکلیفم خیلی نازه ولی خب دستبند زنجیری ها زود پاره میشن

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
فعلا جواب نداده،پس قیمتش همون میشه؟

کارمزدا خیلی زیاده برای طلائه نو. این وزن گوشواره هم خیلی سبکه. ممکنه زود بشکنه. من جات بودم پارسیان میخریم یکم دیگه پول جمع میکردم سوت بالاتر میخریدم. در حد دو گرم اینا

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قصدمون جدیه چونونکلیفم خیلی نازه ولی خب دستبند زنجیری ها زود پاره میشن

مبارکه پایدار باشید

اره یه مدل هست تک پوش ترکیب النگو اینه ای و ونکلیف اونا خوشگل ترن و البته محکم تر

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

اصلا خیلی همه چی گرون شدهمن دوست پسرم برای تولدم برام دستبند خریده ۷۸ میلیون ،کارتیر خیلیی ظریفاصلا ...

شما با همون دوست پسرت آشتی کردی که از سن خیلی کم باهم بودین و رابطتون مدام قطع و وصل میشد؟

خانوم هستم