2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
من یه لیست بلند بالا میدم که نتونه هیچ جور دست خالی بیاد از عطر و پارچه و گل شروع میکنم با چیپس و پ ...

😂😂😂😂

ایول داری.👏👏👏

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
والا معلوم‌نشد  از چی هست.. امشب زدم نی نی سایت، یهو‌باز شد... مشکل از نت نبوده چون با چند ...

بهرحال خوشحالم هستی دلتنگت بودیم استاد😙😙😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شماتومهمونیاچطورسالم خوری میکنی عزیزم؟

اول یه نگاهی ‌میرم‌روی‌سفره ببینم‌چی به چیه😅 

بعدش گلچین میکنم‌ واسه خودم که نه سیخ بسوزه و نه کباب😁

همیشه تو‌هر سفره ای سالاد هست،، بیشتر  بشقاب را سالاد میزارم(اینجوری بشقابم‌پرتر‌معلوم‌میشه)، .. بعدش  روی سالاد به ترتیب سلامتی غذاها ، مقداری از غذاها  میکشم....

مثلا

داخل بشقابم:

سالاد+ ۱ ران مرغ+ ۵ قاشق برنج+ ۱ قاشق خورشت قیمه

اگه قبل و ‌‌بعدشم ، چایی بدن و باهاش شیرینیجات... میگردم با چایی یه چیزی بخورم‌که  سالمتر باشه.. خرما، کشمش، میوه خشک، 

اگه تولدی یا جشنی باشه، تنقلات هم‌باشه مث چیبس ‌پفک، واسه اینکه دلم نمونه از هر‌کدوم، ۵ تایی برمیدارم..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم شماچندسالته؟ماهم قدیم ولی هدفامون متفاوت😆 من هدفم 50.دوتابچه داری؟

سلام.

متولد ۶۷ هستم.

پس بشیم رقیب🥰🥰🥰😍😍😍

بله دو تا پسر دارم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
 اره عزیزم،. تاپیک وزن فقط اعلام وزن هست.تا نظم تاپیک بهم نخوره...برات قبلا توضیح دادماا😉 ...

ممنون ممنووووون ممنوووووووووون

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خواهرم ما جرات نداریم پامونو اونجا بذاریم.اونطور که ما بدون خدافظی اونا رو قال گذاشتیم.برمیگشتیم مژد ...

😂😂😂😂😂😂😂

قضیه مژده چی بید؟؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام مبارک باشه عزیزم..

سلام خانمی.

بهتری انشاءالله.🌺

ممنون عزیزم😍😍😍

امروز چرا منو تگ نکردین هیچکدومتون نه تو نه @mary2772    نه @yalda818   نه @do ...

آفرین بازم کم کردی من اون روز حوصله نداشتم نیم ساعت مونده به ۵ اومدم ۳ کیلو اضافه کردم حال و حوصله ام رفته بود الآن در حال جبرانم چند روز سرم شلوغه نمیتونم زیاد به سایت بیام  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بهرحال خوشحالم هستی دلتنگت بودیم استاد😙😙😙😙

مرسی‌گلم😍😘

اول یه نگاهی ‌میرم‌روی‌سفره ببینم‌چی به چیه😅  بعدش گلچین میکنم‌ واسه خودم که نه سیخ بسوز ...

عالیههه دختررررر

اقدام نکردی ب بچه؟

هواروداشته باش استایلت بهم میخوره ها

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نگیییییییییین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جانم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام. متولد ۶۷ هستم. پس بشیم رقیب🥰🥰🥰😍😍😍 بله دو تا پسر دارم.

باش گلم😆 من متولد73هستم دوتادخمل دارم😄

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻