2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
عه نمیدونستم      

دیشب من نبودم عکس ندادیاااچقد باوفایی😂😂😂

من دیگه عکس نمیدم جنیفری شدم نپرس خودمو تو آینه نگا میکنم آب دهنم آویزونه🤤🤤😅😅😅اون دفعه عکس دادم دیدی دیگه؟؟حلقه هم یاد گرفتم کمرم باریک بشه حله😉

منم دوست دارم شروع کنم. دیگه خسته شدم. یکبار میخام برای همیشه خودم رو راحت کنم.من قدم ۱۵۷ وزنم ۷۳. ت ...

پروفایل و امضاتم طبق گروهت تغییر میدی.. و‌خودتو‌به سرگروهت معرفی میکنی

اگه رقیب وزنی هم‌داشتی باشی، عالی میشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرونده اش در زمینه به خاطر آوردن مناسبت ها خرابه حتی روزای مربوط به خودش رو هم فراموش میکنه ...

من یه ماه که هیچ یه سال گفتم عاشق سوپرایزم آخرش هیچی به هیچی😂😂😂گوشیو آورد داد دستم اینجوری🙁🙁

عزیزممم خجالتم میدی راه دارم تاقهرمانی😂😂 عیب نداره گلم نگرانی واسترس نداشته باش به قول(سمیه جون ع ...

با این اراده قهرمانید👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻

مرسی عزیز دلم ❤️❤️

Null
دیشب من نبودم عکس ندادیاااچقد باوفایی😂😂😂 من دیگه عکس نمیدم جنیفری شدم نپرس خودمو تو آینه نگا میک ...

آفرین خوشگل خانوم.ببینم چه میکنی؟😍😍😍😍😍

اره عکستو دیده بودم.

من فقط به تو عسک میدم

اووه.. چه افتضاح شده!!! مال من که چند روز اصلا نمیشد وارد سایت بشم!!! دیشب وصل شدم!!

یه روز ک نباشی جای خالیت زود احساس میشه 🥰🥰🥰🥰🥰

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
لایک داری 😍😍😍😍😍😍

💋💋💋

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇