2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
سلام  من امروز روز ۴ پری هستم. وزن کردم. ۶۹ بود ۶۸۸۰۰ درسته؟ @بامدادخمار    &nb ...

سلام عزیزم اگه خونریزیت خیلی کمه اره درسته 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام وقت بخیر  @دیانا24      عزیزم و @بامدادخمار     گل ...

سلام عزیزم افرین خیلی عالی کم شدی 😍😍👌👏🏼👏🏼❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه عزیزم نگیر اون برای دوکیلوی اخره و گروه سبز اگه مدت زیااادی استوپ باشن 

اوووو من نمیدونستم

ممنون عزیز ک گفتین

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

قد بلند هم نعمتیه هاااااا من دیگه ریزه میزه نیستم.کوتاهم

عیب نداره عوضش تو رو هروقت آدم دلش بخواد میزنه بغلش همه جا میبره😂😂😂😂

دیشب شوهرم میخواست عین فیلمای ترکی بلندم کنه نتونست انقد خندیدم😂😂😂گفتم جوگیرشدی

امروز حالم خوب نیس خالی از انگیزه ام ولی میدونی چی باعث شد ک افکارمنفیمو دور کنم این  سرتایم تا ...

قربونت عزیزم افکار منفیو بریز دور تو میتونی به سال دیگه این موقع فکر کن که به هدفت رسیدی و باربی خوشگل مایی 😍

سلام عزیزم افرین خیلی عالی کم شدی 😍😍👌👏🏼👏🏼❤️❤️

مررررسی عزیزدلممم🤩😍 

فقط من روزایی ک فست میگیرم سرم گیج میره، هم شاغلم هم درس میخونم 

چیکار کنم عزیزم؟ 

ReStart                                               
سلام الهه جان  ببخشيدمن بايد پريود بشم ،نشدم  هنوز حالت هاش رو دارم امروز وزن بدم؟

سلام عزیزم نه وزن نکن 

عیب نداره عوضش تو رو هروقت آدم دلش بخواد میزنه بغلش همه جا میبره😂😂😂😂 دیشب شوهرم میخواست عین فیل ...

😂😂😂 شوهرت چند کیلوعه؟

من با این وزنم میرم کول شوهرم یک حالی میده اون بالا

انگار سوار شتر شدی😂😂😂

@3ilent عزیزم وزن کردم 

وزن شروع ۸۲

وزن قبلی ۷۱.۵۰۰

وزن فعلی۷۰.۵۰۰

وزن هدف ۶۲

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید