2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونشب ک فشارم افتاد رقتم درمانگاه یادته؟ اونجا خودمو وزن کردم ۶۱.۵ ولی خب شب بود ...و کلی لباس تنم ...

یوووووول بابا پس الان باید ۶۰ شده باشی دیگه👌👌👌👌💪💪💪💪💪💪💪💙💙💙💙💙💙

سوگلی خدا منم💜
فدات عزیزم  عهههه هفته ی دیگه میخوای یهو سورپرایز کنیااااااااا با کاهش وزنت

دیشب به فاطمه جون میگفتم

ن اینکه نتیجه تلاشمو نمیبینم  کلا از انگیزه افتادم.با خودم میگم معلوم نیست اصلا تاثیر داره یا نه

ایشالله ک خودمم شگفت زده بشم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

یوووووول بابا پس الان باید ۶۰ شده باشی دیگه👌👌👌👌💪💪💪💪💪💪💪💙💙💙💙💙💙

ن بابا فکر نکنم 🤔

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

وزن اولیت نمیدونی چنده؟؟

۷۰ بودم  توی ۳ ما کم کردم...اول دی هم ۶۴ شدم

سلام 

من امروز روز ۴ پری هستم.

وزن کردم.

۶۹ بود ۶۸۸۰۰ درسته؟

@بامدادخمار    

@زیتونپرورده    

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

@آسنات99 جون بیا ببین چی شدم  

اضافه کردم!

67.5بودم ،این هفته شدم 68.5

دیگه ورزش میکنم حتی کمرم بشکنه  

اگه خگخ اجباری نیست بجاش باید مثل روزای دیگه تا کالری مجاز پیش رفت؟؟یا کالری فست؟

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم